Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За заверка ти требаат.Plakhanjeto za potpis se pravi sega, koga treba da se zemaat potpisite ili za zaverka na semestar?
Не, но имаш сметководства и позаебан е од сите други смерови, барем така зборат сите колеги. Ќе треба асално да учиш. Но, сепак нели има и краен резултат, а тоа ти е дека од сите економски смерови најлесно доаѓаш до работа. Ако има нешто, тука сме да објаснимеЕдно прашање до студентите на сметководство и ревизија на Економскиот факултет во Скопје - дали има многу математика на напредно ниво? Во гимназија учиме математика, но не ми оди а сакам да се запишам тука..
Нема.Едно прашање до студентите на сметководство и ревизија на Економскиот факултет во Скопје - дали има многу математика на напредно ниво? Во гимназија учиме математика, но не ми оди а сакам да се запишам тука..
Ако математиката сметаш дека е „страшна“, ќе видиш многу „пострашни“ работи на тој смер...Едно прашање до студентите на сметководство и ревизија на Економскиот факултет во Скопје - дали има многу математика на напредно ниво? Во гимназија учиме математика, но не ми оди а сакам да се запишам тука..
На заокружување се и нема отворени прашања.Во прва година, трговско, економија и сметководство дали е се на заокружување? или има и отворени прашања?
фала однапред![]()
Каде може да се најдат прашања дел.комуницирање за втор колоквиум?Се паѓаат ли истите прашања Дел. комуницирање втор колоквиум?
Каде може да се најдат прашања дел.комуницирање за втор колоквиум?