Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа максимум предмети шо можиш да запишиш ти се 4 во семестар и дури не ги положиш тие што ти заостанале нема да можиш од новиот да ги запишиш таа година.Колеги и Колешки, ако може мала помош околу запишувањето.
Сега треба да запишам втора година, имам од 1 семестар неположени предмети.
На е-индексот кои предмети треба да ги запишам ( ги ставам први неположените и за другите ми вика немаш кредити )?
Дали во индексот ги пишуваме предметите од трет семестар?
А во пријавата при упис каде и кои предмети се запишуваат?
Така е ако сесијава си положил некој од зимските лани и не ти е внесена оценката онлајн....Иди на студентски, ќе ти средат.Mi gi dava kako izbor na iknow i predmetite sto gi imam polozeno... sto e rabotava so da praam?
Па да, последните два биле како статистика и на компјутер биле предавањата.Колеги некое мислење или искуство за ови предмети :
Регионална економија
Производен менаџмент
Стратегиски менаџмент
Индустриска политика
Управување со производ
Општествено богатство и национални сметки
Квантитативни методи во финансии
Статистичка контрола на квалитет
Ми треба некој за изборен па пред се ме интересира дали се бара присуство и колку страни се за учење, дали има отворени прашања? Овие последни 2 се слични како статистика, само задачи??
Ако ниту еден не одговара, тука е англиски![]()
http://www.eccf.ukim.edu.mk/Articles/Events/388Одприлика кога излегува конкурсот за втор циклус на студии?
Уписот се однесува за генерација запишани студенти на втор циклус на студии во учебната 2013/14година и 2014/15 година.
Регионална - никако!Колеги некое мислење или искуство за ови предмети :
Регионална економија
Производен менаџмент
Стратегиски менаџмент
Индустриска политика
Управување со производ
Општествено богатство и национални сметки
Квантитативни методи во финансии
Статистичка контрола на квалитет
Ми треба некој за изборен па пред се ме интересира дали се бара присуство и колку страни се за учење, дали има отворени прашања? Овие последни 2 се слични како статистика, само задачи??
Ако ниту еден не одговара, тука е англиски![]()
5А знае ли некој колку кредити носи Англиски 1?