Ovce_Pole-9
^Tennis Lover^
- Член од
- 12 декември 2008
- Мислења
- 234
- Поени од реакции
- 14
Некој на Мастер- МБА Менаџмент да сподели искуство?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стратегиски менаџмент ти е на набројуванки ама многу е лесен. Очигледни се одговорите. За брзо време ќе го спремаш.Ај кажете збор-два за Стратегиски менаџмент,Менаџмент информациони системи и Демографија...Маркетинг си презапишав(очекувано)
Стратегиски обавезно, прелесен е. Истото важи и за Демографија. МИС не, знам многу тежок викаа студенти од Менаџмент смерот.Ај кажете збор-два за Стратегиски менаџмент,Менаџмент информациони системи и Демографија...Маркетинг си презапишав(очекувано)
Не бара присуство.Стратегиски бара присуство за потпис/плус поени?![]()
Проектот е задолжителен, а и со него се добива поголема оценка колку што се сеќавам.Дали стратегиски е потребно да се прави проект или може и така да се добие висока оценка?
- Управување со производЗа изборен дали го препорачувате сметководство на јавен сектор кај зоран миновски? Или ако имате предлог за некој полесен освен демографија, англиски тие секако ќе ги земам па уше еден ќе ми фали. Инаку 4та сум
Менаџмент за 1 бод не го положив утре има увид...што мислите како е Шуклев има можност да ме пушти ? ( иам испит во истиот период коа е увидот па се мислам дали да идам на увид ако има шанса да ме пушти )
Некој збор повеќе за управување со производ ако сакаш да ми кажеш? Дали треба редовност, проекти, како се полагањата?Не бара присуство.
Проектот е задолжителен, а и со него се добива поголема оценка колку што се сеќавам.
- Управување со производ
- Управување со резултати
- Управување со ризик
- Трговско право
Овие спаѓаат во полесните.