Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сеа намерно го постави прашањето со надеж дека тој ќе ти одговори.Ekonomika na pretrpijatie kaj Kiril Postolov, znae nekoj sho kako, prv kolokvium inache. sho prashanja dava i sl .?
Резултати ммб ?
Ekonomika na pretrpijatie kaj Kiril Postolov, znae nekoj sho kako, prv kolokvium inache. sho prashanja dava i sl .?
Имаш сликано на фб на колеги.
Ова одамна го полагав, али јас книга Економика не отворив. Само скриптата, апла напамет се. Значи убаво научено, набројуванки поготово. Имаше и прашања од книга, али за да поминеш доволно е и само скрипта. Е сега, не знам дали професоров сменил начин на полагање.
Bi trebalo da nema. Taka vikaa.Економика ќе нема задачи (аморитизација и слично)? Така?
Абе курсеви по сметководство, за у средно? Нека седни нека учи, денес ништо не се учи посебно по основи на сметководствво или па у средно, да даваат книжење на некоја поголема компанија како "Европа" ајде ама вака чудно да бараш курсеви. Уосталом секој сметководител може и да покаже, дури и студент на економски.Сеа намерно го постави прашањето со надеж дека тој ќе ти одговори.
Иначе јас да прашам да не знаете број од некој што држи курсеви по сметководство, за едно девојче што е средно ми треба..Ако знае некој обавезно нека ми пише ПП до вечер.
![]()
Абе курсеви по сметководство, за у средно? Нека седни нека учи, денес ништо не се учи посебно по основи на сметководствво или па у средно, да даваат книжење на некоја поголема компанија како "Европа" ајде ама вака чудно да бараш курсеви. Уосталом секој сметководител може и да покаже, дури и студент на економски.
Па замај ја кај тебе и покажи и го FIFO методот. First in, first out.
Појма неам јас како е во средно ама јебига. Иначе појма неам ни девојчето кое е.![]()
Разговарав со една колешка која го презапишуваше предметот и ми вика дека сега е станат страв и трепет и не е ништо како ние тогаш што го полагавме.Ова одамна го полагав, али јас книга Економика не отворив. Само скриптата, апла напамет се. Значи убаво научено, набројуванки поготово. Имаше и прашања од книга, али за да поминеш доволно е и само скрипта. Е сега, не знам дали професоров сменил начин на полагање.
Обрни внимание и на авторите , лани 3-4 прашања за тоа даде.Има некој што полагал економика кај Стојан Дебарлиев? Какви прашања дава одприлика?![]()
Разговарав со една колешка која го презапишуваше предметот и ми вика дека сега е станат страв и трепет и не е ништо како ние тогаш што го полагавме.
Мој совет е другите да не го потценуваат предметов, ако се остави за испит е многу тежок.