Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Снежо снежо ти благодарам за лесниот тест по Методи, очекував екстремно тешко... а го учев само еден ден:pos:Bye bye ECCF till february:cool:

Бев кај Баже на два часа по сметководство и ни даде лист со теорија и задачи. 80% од тоа се падна. Штета што не ги научив, туку само еднаш прочитав се. :place:

Бев кај Баже на два часа по сметководство и ни даде лист со теорија и задачи. 80% од тоа се падна. Штета што не ги научив, туку само еднаш прочитав се. :place:

Статистика се паѓат 99.9% :)

Одлично, тогаш ќе си ги научам сите. Само се мислев дали кај него или кај Филип да одам. Што викаш ти? :)
Seedno e jas kaj Baze bev nz kako e kaj Filip istite zadaci gi davat.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk now Free

Па кажаа дека ќе биде скоро цел на задачи. Јас затоа теријата скоро и да не ја чепнав. Ама и задачите му беа....заплеткани и тешки.

Сметковоцтво ја си ги научи фифо-лифо и депрецијацијата и друго не ни чепна па ќе видиме у пон :D

Па кажаа дека ќе биде скоро цел на задачи. Јас затоа теријата скоро и да не ја чепнав. Ама и задачите му беа....заплеткани и тешки.

Не знаев дека кажале, до мене таква информација не стигна... во тие групите на фб немаше ништо :D Баш ме интересира шо ќе испадне, понеделник резз :D
--- надополнето: 29 декември 2013 во 05:18 ---
Одлично, тогаш ќе си ги научам сите. Само се мислев дали кај него или кај Филип да одам. Што викаш ти? :)

Кај и да идеш, пиши што како кога колку... ќе мора и јас да појдам барем 2-3 часа :D

Ја замолувам колешката (не памтам ник) на која во ПП и пишав прашања што се паднале на прв колоквиум Фискален кај Гоцков, да ми ги пише сега таа мене, зашто јас некако чудесно си ги избришав од компјутер, а пораки не чувам овде.
Колешке, која и да беше, се надевам ќе прочиташ. :D

Абе математика уште колку ќе чекаме резултати? Почнав да се нервирам веќе, кога бевме 1600 души за десетина дена имаше резултати, сеа од 400 души прегледуваат 2 недели. А некој на фб пиша демек ќе имале 10 дена одмор сеа? Ако е точно ова и ако ни дадат резултати на среди Јануари кога ќе се спремиме ние за испит во случај да паднеме?

Мислам дека лани ги дале после Божиќ, ништо чудно и сега да е така -.-

Колеги некој да ми каже каков ќе биде испитот управувачко сметководство? Дали ке биде како до сега ( задачи и отворени прашања ) или ќе има некоја промена пошто Блажо Недев се пензионира?

Крајно нефер, да не употребам друг збор. (n)
на електро еден професор вади резултати од колоквиуми ден пред испит а увидот е после испитот :icon_lol:

Абе математика уште колку ќе чекаме резултати? Почнав да се нервирам веќе, кога бевме 1600 души за десетина дена имаше резултати, сеа од 400 души прегледуваат 2 недели. А некој на фб пиша демек ќе имале 10 дена одмор сеа? Ако е точно ова и ако ни дадат резултати на среди Јануари кога ќе се спремиме ние за испит во случај да паднеме?
А, мислиш дека на првиот колоквум ги прегледа 1600-700 тетратки за една недела?:icon_lol:
Мене ме живцира финансиско сметководство што немаме резултати,а беше на шифрарник.
Шуклев ти ваѓа за 2 саати, овој за 20 дена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom