Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Moze nekoj da mi kaze kakov e prv kolokvium smetkovodstvo? I dali so prasanja od libro bi bilo dovolno da se pomine?
Moze nekoj da mi kaze kakov e prv kolokvium smetkovodstvo? I dali so prasanja od libro bi bilo dovolno da se pomine?
Полагам економски развој.Ја имам книгата од 2002...имало ново издание ??Се сеќава некој лани Економски развој кои отворени прашања се паднаа на прв колоквиум ?
И дали се паѓаат од Либро ?
Полагам економски развој.Ја имам книгата од 2002...имало ново издание ??
како тоа до 333 страна треба а се паѓа на пола лекција ?!
Господ здравје да ти даде и да положиш се што ке пријавиш.Таа книга е ама до 333, само за 1 колоквиум, до таму ја даваа во Либро.
Ум за друг пат трговско да си учам од книга, какви презентации скрипти, 30 од 50 прашања прв пат ги видов![]()
Извинете ако сум ја промашил темата... ме интересира економскиов факултет(иако сум уште 2ра година)...Дали е добар факултетот и дали би ми го препорачале за да можам да изградам некоја добра професија...
Доколку е битно,во Корчагин сум 2ра година и за во трета година се мислам помеѓу ПМ-А и ОХ-а смеровите... кажете ми што да одберам и објаснете ми по детално ако можете
Благодарам однапред![]()
Сепак добрата ствар е што со 26 се мине, мислам дека со тие што ги знаев и нешто на погодување имам шанса за пролазБуквално сите се испожалија на Tрговско право. И Деловна етика се жалеа дека било отров. Изгледа Основи на Е-бизнис ќе испадне најдобро на крај.![]()
Јас учев делумно и од книга, но најмногу од презентации за трговско и пак имав едно десетина прашања за кои се чудев од каде ги извадиле. Секоја чест, морам да им признаам, а кога ќе ми текне дека асистентката влегува и вика, ајде лесни се прашањата, со еден одговор се. Кога би знаеле што прашувате, лесни ќе беа.