Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам книга Основи на менаџмент 7и, тел. 075-246064 или смс, 1000ден

Колеги некој да ми каже Менаџмент на мал бизнис за конечни оцени дали има истакнато на огласна табла? Положени ми се и двата колоквиума само не знам дали ке имам доволно поени за оцена.

сигурно ти е положен, разликата е во оценката.
--- надополнето: 27 мај 2013 во 18:25 ---
Меѓународен финансиски менаџмент, прашања за испит?!

Колеги едно интересно прашање.

Колега во електронскиот индекс има положено предмет за кој е сигурен дека не му е положен. Положил на прв а паднал на втор колоквиум. На интернет му стои дека му е положен со 6ка.

Па го интересира дали списоците со оценки ги доставува професорот до студентски, или обратно.

Професорот до студентски.

На испит по Деловно комуницирање се паѓаат прашања или е на заокружување
--- надополнето: 28 мај 2013 во 08:59 ---
Колеги има ли Деловно комуницирање некои испитни комбинации?
И ако ги знаете скратените прашања од втор кол. би ве замолила да ми ги пишете.
Ова го читам, ама ми стои како зафркнато.Незнам ни како изгледа испит...ако имаш некоја информација, пиши

Да не има некој случајно Аграрна Политика прашања да ми прати, вака у пет за дванаест да си прашам :icon_lol:

Основи на дигитална економија нешто прашања?

Колеги ај ве молам некој што ќе полага УПРАВУВАЧКО СМЕТКОВОДСТВО утре нека ги напише лекциите и прашањата кои се паднале. Однапред Ви благодарам.

На испит по Деловно комуницирање се паѓаат прашања или е на заокружување
--- надополнето: 28 мај 2013 во 08:59 ---

Ова го читам, ама ми стои како зафркнато.Незнам ни како изгледа испит...ако имаш некоја информација, пиши

Испитот е ист како колоквиумите, на прашања со пишување. Има на zephyr прашања ако ги немаш можам да ти ги пратам. Паѓаат 90% од тие околу 220 прашања се. Сега на 2 колок. некои студенти учеа околу 30 прашања ама не ги знам кои се и не знам дали баш тие паднале.

Претприемништво има ли нешто исфрлено, и од кои теми дава најмногу прашања ?

Испитот е ист како колоквиумите, на прашања со пишување. Има на zephyr прашања ако ги немаш можам да ти ги пратам. Паѓаат 90% од тие околу 220 прашања се. Сега на 2 колок. некои студенти учеа околу 30 прашања ама не ги знам кои се и не знам дали баш тие паднале.
Те молам на приватниот меил прати ми ги, ме фака паника веќе...

Колеги ај ве молам некој што ќе полага УПРАВУВАЧКО СМЕТКОВОДСТВО утре нека ги напише лекциите и прашањата кои се паднале. Однапред Ви благодарам.

1.Стратегија и рамка на урамнотежени перспективи
2.Фази на опфаќање на трошоците во процесно производство
3.Аналитички показатели на финансиски извештаи

1.Стратегија и рамка на урамнотежени перспективи
2.Фази на опфаќање на трошоците во процесно производство
3.Аналитички показатели на финансиски извештаи

Колешке, а какви задачи имаше на испитот?

Колега сум.
5 задачи имаше.Ги паматам доста добро , ќе ги напишам во word и ќе ти ги пратам , само пиши ми е-mail.

Ако може да ми ги пратите и мене. Маилот ќе ви го пишам во приватна порака. Фала Ви многу. :) Аналитичките показатели на 608 стр. од книгата ли се?

Здраво колгеи,
Има ли некој полагано Сметководствени информациони системи (СИС) од Љубиша Јаневски на испит во минатите сесии, односно дали знае како е фомулиран испитот дали со пишување или заокрување ?
Однапред Ви благодарам . Поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom