- Член од
- 25 април 2012
- Мислења
- 4
- Поени од реакции
- 0
Продавам книга Основи на менаџмент 7и, тел. 075-246064 или смс, 1000ден
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колеги некој да ми каже Менаџмент на мал бизнис за конечни оцени дали има истакнато на огласна табла? Положени ми се и двата колоквиума само не знам дали ке имам доволно поени за оцена.
Колеги едно интересно прашање.
Колега во електронскиот индекс има положено предмет за кој е сигурен дека не му е положен. Положил на прв а паднал на втор колоквиум. На интернет му стои дека му е положен со 6ка.
Па го интересира дали списоците со оценки ги доставува професорот до студентски, или обратно.
Ова го читам, ама ми стои како зафркнато.Незнам ни како изгледа испит...ако имаш некоја информација, пишиКолеги има ли Деловно комуницирање некои испитни комбинации?
И ако ги знаете скратените прашања од втор кол. би ве замолила да ми ги пишете.
На испит по Деловно комуницирање се паѓаат прашања или е на заокружување
--- надополнето: 28 мај 2013 во 08:59 ---
Ова го читам, ама ми стои како зафркнато.Незнам ни како изгледа испит...ако имаш некоја информација, пиши
Те молам на приватниот меил прати ми ги, ме фака паника веќе...Испитот е ист како колоквиумите, на прашања со пишување. Има на zephyr прашања ако ги немаш можам да ти ги пратам. Паѓаат 90% од тие околу 220 прашања се. Сега на 2 колок. некои студенти учеа околу 30 прашања ама не ги знам кои се и не знам дали баш тие паднале.
Колеги ај ве молам некој што ќе полага УПРАВУВАЧКО СМЕТКОВОДСТВО утре нека ги напише лекциите и прашањата кои се паднале. Однапред Ви благодарам.
1.Стратегија и рамка на урамнотежени перспективи
2.Фази на опфаќање на трошоците во процесно производство
3.Аналитички показатели на финансиски извештаи
Колешке, а какви задачи имаше на испитот?
Колега сум.
5 задачи имаше.Ги паматам доста добро , ќе ги напишам во word и ќе ти ги пратам , само пиши ми е-mail.