Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Редовни и вонредни студенти кои за првпат го полагаат испитот при пријавувањето ги поднесуваат следните документи:
  • пријава за испит
  • таксена марка од 50 денари
  • индекс
Студентите кои ќе го пријават испитот после рокот за пријавување освен горенаведените документи треба да достават и:
  • уплатница од 400 денари за секој испит на сметката на факултетот
Документите се поднесуваат до службата за студентски прашања во објавениот рок од 10:30 до 14 часот.
Уплатница за повторно/задоцнет пријавен испит
Трансакциска сметка: 100000000063095
Сметка на буџетскиот корисник: 1600103697 – 788 – 10
Приходна шифра и програма: 723013 – 41

Ова од странта на екомонски, значи сега за прв испит не треба уплатница од 400? Само доколку не го запазиме рокот, а после тоа ( не дај боже :D) за Мај и Август се плаќа 400 ден? Пријавите и марките од книжара.. колку се пријавите?

Пријавите и марките од книжара.. колку се пријавите?

30 денари се пријавите, плус уплатница од 50денари за администативна такса. Не треба 400 денари да се плаќа, почекај ќе има рок за пријавување на испитите, а може да биде и електронски, и пријавата со администативна такса да се носи на полагање.

Знае ли некој ФПИ кој ден ќе дава потписи??

Многу тешки задачите по Основи на сметководство од збирката.
Такви се паѓаат на колоквиум ???

Колеги ќе ве замолам да ми пишете дали постојат прашања за вториот колоквиум по Аграрна политика, и кои текстови се за втор колоквиум по Англиски јазик 1. Благодарам многу.

Колеги ќе може ли да ми кажете какви задачи има на вториот колоквиум по математика ?

Благодарам однапред.

Колеги знае ли некој кога му е приемно време на Трајко Славески?

Дали има некој кој ке полага Инвестиционен менаџмент во јануарската сесија,сакам да прашам нешто?
И ако може да ми прати ,доколку има материјали од вежби.

kolegi ako znae nekoj da mi kaze od koja strana pocnuva vtoriot kolokvium Straegiski menagment vi se zablagodaruvam odnapred

Колеги кажете некоја информација ако знаете во врска со вториот колоквиум по Економија на инвестиции дали е потежок или полесен од првиот, и како што разбрав повеќе задачи ќе имало а не прашања ? :D

колеги мозе некој да ми казе со да праам со ситуацијава маркетинг ми стаила потпис у графата за менадзмент дали треба на студентски да идам или професорката да ја прашам или некој ми рекоа со коректор само предметите да ги прескртам со требаа мозе некој да ми казе ако имал вакво искуство

колеги мозе некој да ми казе со да праам со ситуацијава маркетинг ми стаила потпис у графата за менадзмент дали треба на студентски да идам или професорката да ја прашам или некој ми рекоа со коректор само предметите да ги прескртам со требаа мозе некој да ми казе ако имал вакво искуство

Ништо страшно како што ти кажале направи со коректор среди кај графата за предметот (y)

Колеги ако знае некој да ми каже дали утре среда ќе даваат потписи Арарна политика и Управувачко сметководство (професорот посебно затоа што Марина за вежби потписи ќе дава во петок) ?

Ништо страшно како што ти кажале направи со коректор среди кај графата за предметот (y)
фала:)
--- надополнето: 11 декември 2012 во 20:38 ---
фала:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom