Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде споделите искуства од денес од the most epic собирање потписи во историјата на факултетот. :icon_mrgr:

Дечки, основи на дигитална економија што све треба да се учи за втор колоквиум? 6та, 7ма, 8ма глава од тоа книгата и што уште?

Колеги, дај кажете како да се научи сметководство за обврзници, многу тешко некако :confused:

Колеги, дај кажете како да се научи сметководство за обврзници, многу тешко некако :confused:
Ептен тешко.Мора да најдеш начин да научиш редослед на решавање на задачата и тоа на памет, па да решаваш слични такви.
Нема чаре.
--- надополнето: 13 декември 2012 во 08:15 ---
Ептен тешко.Мора да најдеш начин да научиш редослед на решавање на задачата и тоа на памет, па да решаваш слични такви.
Нема чаре.
Се паѓа ли на колоквиум таква задача ??
Има ли некој да каже ?

Колеги Англиски јазик 1 кажете кои текстови се за втор колоквиум плииииисссс :)

Нема чаре.
--- надополнето: 13 декември 2012 во 08:15 ---

Се паѓа ли на колоквиум таква задача ??
Има ли некој да каже ?

Ајдее ако знае нека каже некојј :))

Некој да ми каже управувачко сметководство дали треба да земам потпис кај Марина или само кај проф. Недев?

Колеги јас сум вонреден студент и ако може некој да ми каже од кои книги да учам за испит и дали треба да купам книги или може од фотокопии за Осигурување, Менаџмент на мал бизнис, Организациско однесување и Економика на внатрешна трговија и ако имате некој совет би ви била многу благодарна :)
--- надополнето: 15 декември 2012 во 08:52 ---
Колеги јас сум вонреден студент и ако може некој да ми каже од кои книги да учам за испит и дали треба да купам книги или може од фотокопии за Осигурување, Менаџмент на мал бизнис, Организациско однесување и Економика на внатрешна трговија и ако имате некој совет би ви била многу благодарна :)

Ако првиот колоквиум по Основи насметководство го полозив со 56 бода, колку минимум ке ми требаат од вториот за една шестка:cuc:

Ако првиот колоквиум по Основи насметководство го полозив со 56 бода, колку минимум ке ми требаат од вториот за една шестка:cuc:
50 ако тоа е границата на положување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom