Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, дел ќе бидат дадени, дел сам ќе треба да најдеш.Колеги на колоквиум по Економија на инвестиции треба ли да се носат таблиците со дисконтните фактори што се на крајот на учебникот?
Не верувам. Едино знам лани, тие со над 70 бода од првиот, а го паднаа вториот имаа право да си го преполагаат само вториот колоквиум во јануари,а во нашава генерација 20% ако беа само со над 70 бодаМногу тешки ми се видоа прашањава...навидум лесно, ама...
Првито го положив со 56 бода...сега има ли врска ако на вториот на пример имам 44 бода, па да ме пушти ?
Ај колеги кои ќе полагаат втор колоквиум математика дали сте слушнале дали треба темата за процентна и каматна сметка за колоквиум? Мене еден од демонстраторите ми кажа дека ретко се паѓало на колоквиум, а на испит обавезно имало. Можеби некој од постариве колеги да не знае поточно што се паѓа на втор колоквиум?![]()
ЗорицаКој се води како професор за Основи на Сметководство за 1 gr - деп. Економија, деп. Сметковод и ревизија ?
Кога ќе одиш на испит.Пријавив испити по интернет за во јануарска.
Треба да одам и во студентски прашања со пријава и уплата од 50 денари или да ги носам кога ке одам на испит ?