Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ти се издра по меил?За сметководство, јас и пишав на таа асистентката Марина на е-маил, за колоквиумот до каде треба и ми врати дека треба до побарувања значи до 138 страна
хахаха не не, ама само одговор ми имаше вратено, ништо повеќеНе ти се издра по меил?![]()
Колеги Теорија на организација до каде е првиот колоквиум и дали спомна професорот какви ќе бидат прашањата дали само со заокружување?
Pa kako ke mu tekne dava,minatata godina prviot bese 10 na zaokruzuvanje,8 na pisuvanje taka sredni prasanja,i 1 esej,a vtoriot bese cel na zaokruzuvanje.Ne e tesko,bar jas ne pominav tesko,iako malce e cuden profeosorot.Ke iznapises se i ke ocekuvas neso mn,a moze i da nemas ni za polozuvanje,bar koa e na pisuvanje polaganjeto,koa e na zaokruzuvanje se znae,ili e tocno,ili ne eКе оди ли некој на колоквиум по Политика на социјален развој ?
Ако некој бил,...тешко е ?
Управување со банките е од 1 до 9-та глава (сосе 9-та)?
Колеги која е тајната на положување Инвестиции??? Учам учам набројуванкиве, другиот ден станувам не ги знам... епа аман...![]()
Решивме што решивме па сеа ќе чекаме резултатиколеги како е?
што направивте трговско право??