Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Колеги Теорија на организација до каде е првиот колоквиум и дали спомна професорот какви ќе бидат прашањата дали само со заокружување?

Управување со банките е од 1 до 9-та глава (сосе 9-та)?

Колеги Теорија на организација до каде е првиот колоквиум и дали спомна професорот какви ќе бидат прашањата дали само со заокружување?

Ќе биде на заокружување со повеќекратен избор, мислам дека кажа ќе има само 15 прашања ама не сум сигурен за ова.

Ке оди ли некој на колоквиум по Политика на социјален развој ?
Ако некој бил,...тешко е ?
Pa kako ke mu tekne dava,minatata godina prviot bese 10 na zaokruzuvanje,8 na pisuvanje taka sredni prasanja,i 1 esej,a vtoriot bese cel na zaokruzuvanje.Ne e tesko,bar jas ne pominav tesko,iako malce e cuden profeosorot.Ke iznapises se i ke ocekuvas neso mn,a moze i da nemas ni za polozuvanje,bar koa e na pisuvanje polaganjeto,koa e na zaokruzuvanje se znae,ili e tocno,ili ne e :D

Управување со банките е од 1 до 9-та глава (сосе 9-та)?

Колега тебе ептен ти се учи изгледа....Банкраски имаме од 1-6 (сосе 6) по новата книга...По старата не знам, ама да не е од 3та па до 9 :)

Да не знае некој дали може да се отиде на систематски во друга група а не во таа што сме бидејќи не ми одговара тој термин, и што треба да се направе. Поздрав.

Има истакнато списоци за колоквиумот Основи на сметководство ?

Колеги која е тајната на положување Инвестиции??? Учам учам набројуванкиве, другиот ден станувам не ги знам... епа аман... :mad:

Колеги која е тајната на положување Инвестиции??? Учам учам набројуванкиве, другиот ден станувам не ги знам... епа аман... :mad:

Ќе видиме утре. Јас само се надевам дека ќе има повеќе задачи, графикони и нешто слично, зошто ова набројуванкиве, колку и да ги учиш нема шанси да ги научам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom