Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да не знае дали на 25-ти (четврток) ќе има предавања? Нешто демек Бајрам да не било?

Потврда за редовен студент даваат одма или треба да чекам еден ден?

Луѓе кажете за основи на сметководство, ке има ли задачи или ич да не се мачам

Ima nekoj sto bese denes na predavanje ekonomija na investicii da kaze sto se desavalo dali se kazalo neso za kolokvium i zadacite sto ke padnat?? :D

Ima nekoj sto bese denes na predavanje ekonomija na investicii da kaze sto se desavalo dali se kazalo neso za kolokvium i zadacite sto ke padnat?? :D

Јас бев, асистентот го предаде материјалот што остана непредаден и делеше домашна.Не кажа ништо за колоквиум само дека во среда наместо предавање ќе има консултации.

Konsultacii vo smisla ke kazuva kakov ke bide kolokviumot??
I da te prasam ,znaes li kade da gi najdam site domasni so gi ima dadeno do sea?? fala ti :)

има задачи, 4-5 ама за прв колоквиум не се тешки

Дава дигитрон на колоквиум? Иако не веруам дека ќе има потреба... а да и дали може директно да заокружиш ако си го израчунаш сам или мора да напишеш како си го добил резултатот?

Дава дигитрон на колоквиум? Иако не веруам дека ќе има потреба... а да и дали може директно да заокружиш ако си го израчунаш сам или мора да напишеш како си го добил резултатот?
да да, дозволено е дигитрон :) наjбитно е во шифрарник да обележиш точно како што е а што си решавал или пресметувал на листот мислам дека не е важно

Основи на сметководство до кај треба да се учи за прв колоквиум ?

За сметководство, јас и пишав на таа асистентката Марина на е-маил, за колоквиумот до каде треба и ми врати дека треба до побарувања значи до 138 страна

Јас сметководство учам од прашањата од Либро и од збирката, па сега ќе видиме.

Трговско право од скриптата учите или само презентации??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom