Колеги значи положив јас испит еден во јуни али не бев во Скопје досега...дали можам да си ја земам оценката кај професорката во кабинет ?
Можеш, ако ја најдеш на факултет професорката, ако не наредна сесија кога ќе земаат оценки.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колеги значи положив јас испит еден во јуни али не бев во Скопје досега...дали можам да си ја земам оценката кај професорката во кабинет ?
kolegi studenski prasanja ne raboti voopsto do avgust?? ako ne raboti znae li nekoj od kade mozam da zemam upatnica za praksa? fala
100% си сигурен дека можам наредна сесија да зеам ?Можеш, ако ја најдеш на факултет професорката, ако не наредна сесија кога ќе земаат оценки.
100% можеш, оценка можеш и после една година да земеш пред упис на нова учебна година100% си сигурен дека можам наредна сесија да зеам ?
АЈ ве молам кажете ми учебникот за ревизија што ви е, еден огромен, го купив од Мавровка дури во два дела ми го дадоа, од кој автор беше? Итно ми треба.
Ако си вонреден затоа што си во работен однос не ти е задолжителна , ако е заради здравствени причини мораш да одиш.Колеги, ај може некој да ми каже дали праксава е задолжителна за вонредни студенти, има ли некој прашано на студентски? Едни викаат не е, други е, ако некој знае сигурно шо како се дешава, нека пише. Фала.