Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Англиски 2 дали обично се паѓа само тоа што ке каже Марија Маџар или се што е решавано на часови, затоа што не ни рече дека треба се од решаваното туку само некои вежби ???

kolegi da ne ja ima nekoj skriptata ekonomika na pretprijatie za vtor kolokvium ili nekoi prasanja?

Статистика кај Калина теорија од книга да учиме или од презентации? Гледам бајаги работи имат во презентацииве шо ги немат во книгава, а и некако расфрлани се ептен.

Јас презентациите не сум ги ни видел... учи си од книгата.

Јавни финансии дали некој знае како им оди бодувањето ?

Некои прашања за ИНФОРМАЦИОНИ ТЕХНОЛОГИИ?

Добро бе ова англиски 2, лесно лесно...ама што е тоа некои реченици чуда од книга што рекла дека треба да се учат?!

Добро бе ова англиски 2, лесно лесно...ама што е тоа некои реченици чуда од книга што рекла дека треба да се учат?!
На форумов некој напиша дека требаат првите четири лекции, и најверојатно според мене и тие вежби што се заокружени во учебникот. :) а да не знаеш случајно што треба од материјалот што го даде и дали требаат писмата?

Незнам за кои писма мислиш , ама треба 1,1а,2,3,4,6,16 страна од материјалот што таа го даде. :)

Ај некој да ме посоветува Монетарна на што да обрнам внимание? Сум одела на предавање, ама многу ми е страв да не паднам бидејќи испитот е на пишување...Ај ве молам некој со искуство, и ако има некој прашања го замолувам да ми прати :)

Ај некој да ме посоветува Монетарна на што да обрнам внимание? Сум одела на предавање, ама многу ми е страв да не паднам бидејќи испитот е на пишување...Ај ве молам некој со искуство, и ако има некој прашања го замолувам да ми прати :)
Монетарна на се’ треба да обрнеш внимание. :)
Имаш дел прашања што се чисто теоретски и за кои мора да имаш убаво научено за да ги одговориш, а има дел што треба малку да ги подразмислиш.
Како и да е, ако имаш се’ прочитано и разберено не е тешко, многу добри поени се вадат. :)

Англиски кога резултати?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom