Економски факултет (reloaded)

Член од
18 март 2011
Мислења
172
Поени од реакции
30
Англиски 2 дали обично се паѓа само тоа што ке каже Марија Маџар или се што е решавано на часови, затоа што не ни рече дека треба се од решаваното туку само некои вежби ???

Член од
16 март 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
kolegi da ne ja ima nekoj skriptata ekonomika na pretprijatie za vtor kolokvium ili nekoi prasanja?

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Статистика кај Калина теорија од книга да учиме или од презентации? Гледам бајаги работи имат во презентацииве шо ги немат во книгава, а и некако расфрлани се ептен.
Јас презентациите не сум ги ни видел... учи си од книгата.

Член од
18 март 2011
Мислења
172
Поени од реакции
30
Јавни финансии дали некој знае како им оди бодувањето ?

Член од
20 септември 2010
Мислења
30
Поени од реакции
1
Некои прашања за ИНФОРМАЦИОНИ ТЕХНОЛОГИИ?

Член од
31 август 2010
Мислења
188
Поени од реакции
33
Добро бе ова англиски 2, лесно лесно...ама што е тоа некои реченици чуда од книга што рекла дека треба да се учат?!

Член од
2 март 2011
Мислења
72
Поени од реакции
4
Добро бе ова англиски 2, лесно лесно...ама што е тоа некои реченици чуда од книга што рекла дека треба да се учат?!
На форумов некој напиша дека требаат првите четири лекции, и најверојатно според мене и тие вежби што се заокружени во учебникот. :) а да не знаеш случајно што треба од материјалот што го даде и дали требаат писмата?

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Незнам за кои писма мислиш , ама треба 1,1а,2,3,4,6,16 страна од материјалот што таа го даде. :)

Член од
29 јануари 2012
Мислења
84
Поени од реакции
12
Ај некој да ме посоветува Монетарна на што да обрнам внимание? Сум одела на предавање, ама многу ми е страв да не паднам бидејќи испитот е на пишување...Ај ве молам некој со искуство, и ако има некој прашања го замолувам да ми прати :)

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Ај некој да ме посоветува Монетарна на што да обрнам внимание? Сум одела на предавање, ама многу ми е страв да не паднам бидејќи испитот е на пишување...Ај ве молам некој со искуство, и ако има некој прашања го замолувам да ми прати :)
Монетарна на се’ треба да обрнеш внимание. :)
Имаш дел прашања што се чисто теоретски и за кои мора да имаш убаво научено за да ги одговориш, а има дел што треба малку да ги подразмислиш.
Како и да е, ако имаш се’ прочитано и разберено не е тешко, многу добри поени се вадат. :)

Англиски кога резултати?

Kajgana Shop

На врв Bottom