- Член од
- 18 март 2011
- Мислења
- 172
- Поени од реакции
- 30
Англиски 2 дали обично се паѓа само тоа што ке каже Марија Маџар или се што е решавано на часови, затоа што не ни рече дека треба се од решаваното туку само некои вежби ???
Јас презентациите не сум ги ни видел... учи си од книгата.Статистика кај Калина теорија од книга да учиме или од презентации? Гледам бајаги работи имат во презентацииве шо ги немат во книгава, а и некако расфрлани се ептен.
Да, и 5та глава.Revizija i petta glava taka li?
Јас да сум на твое место би учел и од двете.Јас презентациите не сум ги ни видел... учи си од книгата.
1 поен Т/НЈавни финансии дали некој знае како им оди бодувањето ?
Го имам положено јас, 9ка имам и не ги учев презентациите.Јас да сум на твое место би учел и од двете.
На форумов некој напиша дека требаат првите четири лекции, и најверојатно според мене и тие вежби што се заокружени во учебникот. а да не знаеш случајно што треба од материјалот што го даде и дали требаат писмата?Добро бе ова англиски 2, лесно лесно...ама што е тоа некои реченици чуда од книга што рекла дека треба да се учат?!
Монетарна на се’ треба да обрнеш внимание.Ај некој да ме посоветува Монетарна на што да обрнам внимание? Сум одела на предавање, ама многу ми е страв да не паднам бидејќи испитот е на пишување...Ај ве молам некој со искуство, и ако има некој прашања го замолувам да ми прати