Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Колеги ај ако може некој да ми каже Основи на економија кои страни не треба да се учат?

Има прашања стратегиски менаџмент за втор колоквиум? Некој да прати?

Некој со искуство од испит Финансиски пазари да сподели некое прашање ??? има ли шанси да ме пушти ако ми фалат 2-3 поени на втор колоквиум + сум со семинарска или тешко ?

Некој со искуство од испит Финансиски пазари да сподели некое прашање ??? има ли шанси да ме пушти ако ми фалат 2-3 поени на втор колоквиум + сум со семинарска или тешко ?

Има. Минатата година на колега му фалеа малку бодови да помине и му кажа на Кирил дека има направено семинарска и тој му ги додаде бодовите од семинарската и го пушти.

Има. Минатата година на колега му фалеа малку бодови да помине и му кажа на Кирил дека има направено семинарска и тој му ги додаде бодовите од семинарската и го пушти.
Фала колега/колешка :D

Дали некој се сеќава на испитните задачи по математика за економисти од 1 година 2 колоквиум, вкаматување, ренти, влогови, амортизации,изводи, интеграли? Пратете на termosnejks@hotmail.com

Дали некој се сеќава на испитните задачи по математика за економисти од 1 година 2 колоквиум, вкаматување, ренти, влогови, амортизации,изводи, интеграли? Пратете на termosnejks@hotmail.com
ве молам помогнете јас сум од проект 45 колоквиум имам на 26 во понеделник тие задачи што ги дава Драги Јанев на редовните студенти нас ни ги дава истите затоа имаме после вас.

Страните што ги скрати финансиски менаџмент зза колоквиум,и за испит не треба да се учат нели? :)

Aj ako moze nekoj od kolegite da ne znae po FPI dokolku ti falat nekolku boda za polozuvanje na 2 kolokvioum ili ako ne si zadovolen so bodovite, dali moze da se odi na popraven kolokvium ili mora na ispit?
blagodaram odnapred

Aj ako moze nekoj od kolegite da ne znae po FPI dokolku ti falat nekolku boda za polozuvanje na 2 kolokvioum ili ako ne si zadovolen so bodovite, dali moze da se odi na popraven kolokvium ili mora na ispit?
blagodaram odnapred
има поправен а ако е за едно прашање и ако имаш стручен труд немора да преполагаш

Ај ако сакаш пиши што се скратил професорот. :)

Од 41 до крајот на темата и од 373 до крајот на темата :) И еден колега беше напишал дека и на 270 страна формулата на треба,ако ти менува нешто една формула :)

има поправен а ако е за едно прашање и ако имаш стручен труд немора да преполагаш

А зошто јас слушав дека се мн скржави за оценки и пуштање... Дај боже да сум грешка... А да не се сеќава некој дали брзо дадоа резултати минатата година на втор пошто нели и на пишување има сега.. Фала однапред :)

Испитот математика колку задачи има и колку треба да се решат за да се помине, и дали има прашања по 2 како на колоквиум?:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom