Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.eccf.ukim.edu.mk/studiranje/oglasna-tabla/sluchuvanja/167

Eve vi raspored za januari :D

--- надополнето: 19 декември 2011 во 18:17 ---
24ми финансиски, 27ми менаџмент.

tumblr_lkz0yihOwx1qfklza.jpg

Imam polozeno ispit lani vo januarska sesija a nemam zemeno ocena, da ne znae nekoj dali mi vazi uste ocenkata ???

Imam polozeno ispit lani vo januarska sesija a nemam zemeno ocena, da ne znae nekoj dali mi vazi uste ocenkata ???

Професорот кај кого си го положила испитот најдобро знае да ти одговори, брзо потезно да го опиташ ако не во четири очи, 21 век сме, бар e-mail прати му. ;)

Колку и да пробувам да се логирам за пријавување на новиов систем ( пробав сите можни комбинации со 0 пред ЕМБГ , без 0 , индекс бр. ) , ништо не успева. Има ли некој со ист проблем како мене ?
јас!!!!!! цел ден пробувам и нејќе! :((

Макроекономија пак ли ќе се паднат многу од тие прашањата од Либро и од домашните што ги даваше?? и бтв .. до 14та глава треба така? :)

Макроекономија пак ли ќе се паднат многу од тие прашањата од Либро и од домашните што ги даваше?? и бтв .. до 14та глава треба така? :)
Од 8ма до 16та без 11 и од 14та требаат само 14.1 и 14.2 .. е само за 16та незнам дали цела требаше

Колеги, да не знае некој дали испитот Деловно планирање ќе биде на пишување или пак на заокружување?

Некој од лани се сеќава дали шуклев даваше плус поени ако поминеш на колоквиум?

Колеги утре шо полагаме дигитална ние од 8.30 викаат требало да се носат пријавите со себе на колоквиум за тие шо аплицирале онлајн. А ја планирав утре да ги пријавам испитите после колоквиум, и сега дали ќе праат нешто проблеми за полагање??

Пишуваше на резултатите по менаџмент кога ќе дава оцени професорот?

Некој од лани се сеќава дали шуклев даваше плус поени ако поминеш на колоквиум?

Алал да ви е, сега животот ви е повторно убав. :(

Колеги утре шо полагаме дигитална ние од 8.30 викаат требало да се носат пријавите со себе на колоквиум за тие шо аплицирале онлајн. А ја планирав утре да ги пријавам испитите после колоквиум, и сега дали ќе праат нешто проблеми за полагање??

Треба само да аплицираш онлајн и утре рано ќе си купиш пријава ќе си пополниш и ќе си ја однесеш на колоквиум. На студентски веќе не примаат пријави. :)

Хомез, кафе и едну колешку ќе частиш за овој! :D

Пишуваше на резултатите по менаџмент кога ќе дава оцени професорот?

За една недела ќе дадат резултати за оценки и на нив ќе има кога ќе части оценки :)) Да се надеваме на убави оценки :)

И колега вистина сега ЖИВОТОТ МИ Е ПОВТОРНО УБАВ :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom