Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Почекај колешке до 19ти шо се брзаш :D

Ајде чим викаш да почекам ќе почекам .. јас се забрзав зашто многу сакам да полагам хаха или не :D Уште едно прашање... да не знае некој од трговско право што не треба да се учи? :)

За предметиве што ќе ги полагаме на колоквиум каде да пишеме дека се за колоквиум пошо у пријавите нема место за тоа него има само на првата стр. „пријава на испит“ ?

Колеги Банкарство треба ли да се чита од книга историјатот т.е првите 30 страни? И дали асистентката посочи некои наслови за отворени прашања?

За предметиве што ќе ги полагаме на колоквиум каде да пишеме дека се за колоквиум пошо у пријавите нема место за тоа него има само на првата стр. „пријава на испит“ ?

Ќе ја превиткаш пријавата на два дела, и на делот каде што се пишува името на преметот, пишуваш преку колоквиум.

Некој да има инфо/проект или слично на теам - Големата депресија 1929-1933 во Германија. Ама потребни ми се информации стриктно за Германија, не општо. Благодарам

Колеги тие што ке ги пријавиме испитите онлине ке треба ли да носиме и пријави на колоквиум?

Колеги Банкарство треба ли да се чита од книга историјатот т.е првите 30 страни? И дали асистентката посочи некои наслови за отворени прашања?

Елена рече цела трета глава може да се учи само од презентации, а наслови за отворени прашања не посочи.
Јас би ги прашала колегите од лани ако се сеќаваат на некое отворено прашање од втор колоквиум, ако може да пишат.
А, на последното предавање кажа дека ќе има екстра прашање (не знам дали на заокружување или на пишување) за краткорочни револвинг кредити. Може некој да ја напише убаво дефиницијата?

Елена рече цела трета глава може да се учи само од презентации, а наслови за отворени прашања не посочи.
Јас би ги прашала колегите од лани ако се сеќаваат на некое отворено прашање од втор колоквиум, ако може да пишат.
А, на последното предавање кажа дека ќе има екстра прашање (не знам дали на заокружување или на пишување) за краткорочни револвинг кредити. Може некој да ја напише убаво дефиницијата?
Екстра прашања се обично на заокружување. На претходен колоквиум имавме 2, а сега едно ли ќе е?
Единствено отворено прашање што го посочи за можно беше за рочната трансформација.

Кирил кога планира да ја стави презентацијата од вежби по меѓународни финансии?

Сакам да прашам дали некој се сеќава што отворени прашања имаше на втор колоквиум Макроекономија и Финансиски пазари и институции минатата година?

Дали некој се сеќава на решението од задачата што ви се падна на колоквиумот по макро? Ако некој ја знае нека ми ја напише во ЛП!

Колеги тие што ке ги пријавиме испитите онлине ке треба ли да носиме и пријави на колоквиум?

Да, треба, и да си уплатиш таксена марка и уплатницата да ја залепиш на пријавата.

Колеги знаете ли дали испитите може да ги пријавуваме онлине во секој период од денот или..??

И јас пријавив сега . Имам јас таму во досието Листа на префрлени испити и ми ги пишува некои предмети. Да не знаете што е тоа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom