- Член од
- 2 ноември 2011
- Мислења
- 28
- Поени од реакции
- 6
Почекај колешке до 19ти шо се брзаш![]()
Ајде чим викаш да почекам ќе почекам .. јас се забрзав зашто многу сакам да полагам хаха или не

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Почекај колешке до 19ти шо се брзаш![]()
За предметиве што ќе ги полагаме на колоквиум каде да пишеме дека се за колоквиум пошо у пријавите нема место за тоа него има само на првата стр. „пријава на испит“ ?
Колеги Банкарство треба ли да се чита од книга историјатот т.е првите 30 страни? И дали асистентката посочи некои наслови за отворени прашања?
Екстра прашања се обично на заокружување. На претходен колоквиум имавме 2, а сега едно ли ќе е?Елена рече цела трета глава може да се учи само од презентации, а наслови за отворени прашања не посочи.
Јас би ги прашала колегите од лани ако се сеќаваат на некое отворено прашање од втор колоквиум, ако може да пишат.
А, на последното предавање кажа дека ќе има екстра прашање (не знам дали на заокружување или на пишување) за краткорочни револвинг кредити. Може некој да ја напише убаво дефиницијата?
Колеги тие што ке ги пријавиме испитите онлине ке треба ли да носиме и пријави на колоквиум?
можеш и сега, јас пријавивКолеги знаете ли дали испитите може да ги пријавуваме онлине во секој период од денот или..??