Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Колеги, дали за втор колоквиум по Банкарство од 4та глава треба да се учат - Форфетинг, Факторинг, Лизинг, Акцептирање и авалирање и од стр.409. Дополнителни форми на пресметковни плаќања? - затоа што не се спомнати во презентацијата, а асистентката на Зефир вели дека се треба да се учи од книгата и дека се е наведено и во презентацијата, а овие поднаслови фалат!?! Ајде од вие што сте редовни прашајте па пишете!​

ako prodava nekoj tablica matematika neka mi pise vo poraki brojce vo poraka.itno e ,ja izgubiv pred polaganje:S

како се пријавува испит преку интернет?

Некој да не има задача од економија на инвестиции, за пресметка на сензитивна анализа во Excel.

investicionen da ne znae nekoj kako se polozuva i koi zadaci gi dava na ispit?
--- надополнето: 16 декември 2011 во 02:24 ---
investicionen da ne znae nekoj kako se polozuva i koi zadaci gi dava na ispit?

Колеги, дали за втор колоквиум по Банкарство од 4та глава треба да се учат - Форфетинг, Факторинг, Лизинг, Акцептирање и авалирање и од стр.409. Дополнителни форми на пресметковни плаќања? - затоа што не се спомнати во презентацијата, а асистентката на Зефир вели дека се треба да се учи од книгата и дека се е наведено и во презентацијата, а овие поднаслови фалат!?! Ајде од вие што сте редовни прашајте па пишете!​
Не треба да се учат тие делови.
Друго што не треба да се учи е од 368 до 386 . Ако уште нешто е исфрлено нека каже некој?

како се пријавува испит преку интернет?

Абе еве сега прочитав баш како што и имаш линк на страната на факултетот ама мене не ме вклучува нешто... треба индекс и единствен матичен број да се внесе ама не сака не знам зашто :S

Абе еве сега прочитав баш како што и имаш линк на страната на факултетот ама мене не ме вклучува нешто... треба индекс и единствен матичен број да се внесе ама не сака не знам зашто :S
Почекај колешке до 19ти шо се брзаш :D

Најверојатно после 19ти ќе можит :eek:

Колеги пријавите кои ке ги носиме на самиот ден на колоквиум на студентски прашања ли треба да се носат?

Не, му ги даваме на професорот :)
Мислиш на проф. во канцеларија или ке ги даваме таму кај што ке полагаме?:vozbud:
--- надополнето: 16 декември 2011 во 16:10 ---
Не, му ги даваме на професорот :)
Мислиш на проф. во канцеларија или ке ги даваме таму кај што ке полагаме?:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom