Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли некој што ќе знае да ми каже до каде ни е за први колоквиум финансиски пазари...и финансиско сметководство???

Фин.Сметководство до 205 страна , а фин.пазари најверојатно (барем така од колеги што знам) до 9 глава (без 9та)

Да не знае некој каде е кабинетот на професорката Габер ?

Влез на економски па лево, кај раководител на студентски отсек и архивата, над нив се кабинети на асистенти, над асистентите кабинети на професори, таму скроз на крај од ходникот и на десната врата би требало да пишува Билјана Секуловска - Габер

Фин.Сметководство до 205 страна , а фин.пазари најверојатно (барем така од колеги што знам) до 9 глава (без 9та)

Фала..Пошто јас слушнав дека Љубиша нешто спомнал дека и цела трета глава за прв колоквиум..па затоа ми се виде некако многу не ми беше логично...А за пазари разбрав дека 7 тема не треба :)

Колеги навистина ли кај Драги математика може да се купи 6-ка и колку чини?фала

Има ли некој кој го избрал Еколошки менаџмент? Сакам да прашам нешто.

За тебе 200 евра... Може да ти кажам на која сметка да уплатиш?

Дечки ај ве молам кој ја има Книгата Стратегиски Менаџмент, Изданије од 2001, добро сочувана нека ми пише одма на s_style@live.com многу ми треба. Поздрав!

Ај ќе ве молам оградете се од прашања за купување оцени. Дури и да постои такво нешто, не е за јавно на форум да се дискутира.

Колеги финансиски пазари до 9 без 9 и без 7 глава или како ? различни одговори има :D
--- надополнето: Oct 13, 2011 7:50 PM ---
Седни си и научи сиии попаметно ке ти е :D

Колега пазари, заклучно со 8ма без 7ма, најсигурно...

П.С. Една колешка ми кажа била нешто на консултации кај макро кај Трајко и и рекол дека 40% од колоквиумот ќе бил на надополнување, моето прашање е... ДАЛИ Е НОРМАЛЕН???????????????????????????????????????

Колега пазари, заклучно со 8ма без 7ма, најсигурно...

П.С. Една колешка ми кажа била нешто на консултации кај макро кај Трајко и и рекол дека 40% од колоквиумот ќе бил на надополнување, моето прашање е... ДАЛИ Е НОРМАЛЕН???????????????????????????????????????
Мислам дека нема да го направи тоа затоа што сте многу за колквум

Стратегиски менаџмент то каде е прв колоквиум и дали знае некој кога ќе се полага?

Мислам дека нема да го направи тоа затоа што сте многу за колквум

Колега од твоја уста во божји уши.... Зар не ми е јасно дека има најужасна книга на светот која не се учи??? Мн се изнервирав кога ми кажа колешкава... :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom