Економски факултет (reloaded)

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Има ли некој што ќе знае да ми каже до каде ни е за први колоквиум финансиски пазари...и финансиско сметководство???
Фин.Сметководство до 205 страна , а фин.пазари најверојатно (барем така од колеги што знам) до 9 глава (без 9та)

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
Да не знае некој каде е кабинетот на професорката Габер ?
Влез на економски па лево, кај раководител на студентски отсек и архивата, над нив се кабинети на асистенти, над асистентите кабинети на професори, таму скроз на крај од ходникот и на десната врата би требало да пишува Билјана Секуловска - Габер

Член од
5 септември 2011
Мислења
18
Поени од реакции
4
Фин.Сметководство до 205 страна , а фин.пазари најверојатно (барем така од колеги што знам) до 9 глава (без 9та)
Фала..Пошто јас слушнав дека Љубиша нешто спомнал дека и цела трета глава за прв колоквиум..па затоа ми се виде некако многу не ми беше логично...А за пазари разбрав дека 7 тема не треба :)

Член од
20 септември 2011
Мислења
48
Поени од реакции
1
Колеги навистина ли кај Драги математика може да се купи 6-ка и колку чини?фала

Член од
25 септември 2010
Мислења
116
Поени од реакции
41
Има ли некој кој го избрал Еколошки менаџмент? Сакам да прашам нешто.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
За тебе 200 евра... Може да ти кажам на која сметка да уплатиш?

Член од
10 ноември 2009
Мислења
38
Поени од реакции
2
Дечки ај ве молам кој ја има Книгата Стратегиски Менаџмент, Изданије од 2001, добро сочувана нека ми пише одма на s_style@live.com многу ми треба. Поздрав!

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Ај ќе ве молам оградете се од прашања за купување оцени. Дури и да постои такво нешто, не е за јавно на форум да се дискутира.

Член од
18 март 2011
Мислења
172
Поени од реакции
30
Колеги финансиски пазари до 9 без 9 и без 7 глава или како ? различни одговори има :D
--- надополнето: Oct 13, 2011 7:50 PM ---
Седни си и научи сиии попаметно ке ти е :D

vlatko_95

Чоек
Член од
26 септември 2008
Мислења
260
Поени од реакции
66
Колега пазари, заклучно со 8ма без 7ма, најсигурно...

П.С. Една колешка ми кажа била нешто на консултации кај макро кај Трајко и и рекол дека 40% од колоквиумот ќе бил на надополнување, моето прашање е... ДАЛИ Е НОРМАЛЕН???????????????????????????????????????

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.800
Поени од реакции
1.547
Колега пазари, заклучно со 8ма без 7ма, најсигурно...

П.С. Една колешка ми кажа била нешто на консултации кај макро кај Трајко и и рекол дека 40% од колоквиумот ќе бил на надополнување, моето прашање е... ДАЛИ Е НОРМАЛЕН???????????????????????????????????????
Мислам дека нема да го направи тоа затоа што сте многу за колквум

Член од
11 февруари 2011
Мислења
25
Поени од реакции
4
Стратегиски менаџмент то каде е прв колоквиум и дали знае некој кога ќе се полага?

vlatko_95

Чоек
Член од
26 септември 2008
Мислења
260
Поени од реакции
66
Мислам дека нема да го направи тоа затоа што сте многу за колквум
Колега од твоја уста во божји уши.... Зар не ми е јасно дека има најужасна книга на светот која не се учи??? Мн се изнервирав кога ми кажа колешкава... :(

Kajgana Shop

На врв Bottom