Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Можеш да се обидеш со молба, наведи се што мислиш дека ќе биде од корист се што треба да се знае и со среќа :)
Мене лани ми ја одбија нажалост.

Фала ама сега нема да ми треба, можеби во летниот...Сега мислам дека ќе имам доволно кредити.
Како што гледам на веб страната, во зимскиот семестар за Менаџмент четврта година-само два предмети има задолжителни.Mоже некој да ми потврди?

Ќе може ли некој да ми ги напише задачите што се паднаа на испитот по математика во лп? благодарам

Фала ама сега нема да ми треба, можеби во летниот...Сега мислам дека ќе имам доволно кредити.
Како што гледам на веб страната, во зимскиот семестар за Менаџмент четврта година-само два предмети има задолжителни.Mоже некој да ми потврди?
Мислам дека се четири ;)

Ај некој да помогне ме интересира за Деловно комуницирање и Стратегиски менаџмент треба да изберам еден од два кој ги предава на кој можеш полесно да поминеш?????/ Благодарам

Може некој да ми го даде бројот од старката Марика што дава часови по Статистика.Благодарам однапред :)

Ај некој да помогне ме интересира за Деловно комуницирање и Стратегиски менаџмент треба да изберам еден од два кој ги предава на кој можеш полесно да поминеш?????/ Благодарам
Дракулевски д-р Љубомир - Стратегиски менаџмент
Ѓорѓијовски д-р Благоја - Деловно комуницирање

Јас предлагам да го изберете Стратегиски менаџмент

Фала колега ;) значи полесно е да поминеш стратегиски отколку деловно комуницирање

Ja imav strategiski 10ka, ne e mnogu tesko on gi davase taka pobitnite raboti , prv kolokvium imase i da dopises edna tabela tamu ali lesna e ke vi kaze on dka mora da se uci :) ova dlovno komunicianje ne go odbiraj poso na pisuvanje e i e tapa malce nekako :D

Gi ima nekoj ili da ne gi pamti prasanjata sto padna vo poslednava sesija od premetot Teorija na Odlucuvanje pls
BLAGODARAM !

Помош за РЕВИЗИЈА испит,што се паѓа,дефиниции,набројуванки?

Ако може некој да каже што полагал испит основи на еконмија дали се паѓаат пршања од тие што се во либро и ако може да каже и некои други што се паѓаат почесто и дали има нешто скратено фала однапред

ima nekoj sto polagal MIS? da ne se sekava sto prasanja imase bilo sto? sto da se uci najvise? nekoj sovet mnogu tupadziski predmet . pozz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom