Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Dali gi ima nekoj prashanjata po MAKROEKONOMIJA sto profesorot gi dava kako domashno i plus nekoi prashanja sto se pagaat na ispit? ve molam ako ima nekoj takov neka odgovori pa ke ostavam e-mail za da mi gi prati ili pak kopii da zemam od nekade?
--- надополнето: Jun 15, 2011 12:58 PM ---

Kolega da te prasham dali gi imash zadacite od vezbite po finansiski pazari i institucii? jas sum vonredno pa osven knigata nemam nisto drugo. Aj te molam ako gi imas odgovori mi pa ke ti ostavam e-mail za da mi gi pratis?
--- надополнето: Jun 15, 2011 1:00 PM ---

A dali imash nekoi prashanja koi se pagaat po javni finansii?
Нажалост немам јавни, јас полагав поправен прв колоквиум и не беше ист, како регуларниот прв колоквиум, така да претпоставувам дека ги мењаат прашањата,

Dali gi ima nekoj prashanjata po MAKROEKONOMIJA sto profesorot gi dava kako domashno i plus nekoi prashanja sto se pagaat na ispit? ve molam ako ima nekoj takov neka odgovori pa ke ostavam e-mail za da mi gi prati ili pak kopii da zemam od nekade?
--- надополнето: Jun 15, 2011 12:58 PM ---

Kolega da te prasham dali gi imash zadacite od vezbite po finansiski pazari i institucii? jas sum vonredno pa osven knigata nemam nisto drugo. Aj te molam ako gi imas odgovori mi pa ke ti ostavam e-mail za da mi gi pratis?
--- надополнето: Jun 15, 2011 1:00 PM ---

A dali imash nekoi prashanja koi se pagaat po javni finansii?

Остави меил ќе ти ги пратам вежбите по Финансиски пазари и институции, тие вежби ги држевме со асистентот и многу од нив се паднаа на колоквиум.

Резултатите ако ги има некој за “Политика на технолошки развој“ нека ми ги прати...

луѓе да ве прашам нешо...планирам да се запишам на економски на финансиски менаџмент, па ме интересира каква е конкуренцијата за упис? би сакала да пробам во државна квота да влезам ама не сум скрос одлична....дали само со 5.00 што се тие ги примаат, или? :)

Од студентски ми рекоа вака :
Во моментот се одвива ТЕСТ ПРИЈАВУВАЊЕ за сесијата. Вистинското пријавување On-Line ќе биде од 20 -ти и тоа само за департман Финансиски менаџмент.

Znaci nie od drugite departmani, moze da prijavime ispiti od 20-ti (nema vrska dali On-line ili ne, samo me interesira KOGA e ROKOT ZA PRIJAVUVANJE?)

Znae li nekoj koe i e priemno vreme na Meri Lazarevska, i dali znae nekoj da mi objasni kade i e kabinetot...?! falaa :)

Резултатите ако ги има некој за “Политика на технолошки развој“ нека ми ги прати...

247029_2138068208289_1143630857_2600056_1793446_n.jpg

луѓе да ве прашам нешо...планирам да се запишам на економски на финансиски менаџмент, па ме интересира каква е конкуренцијата за упис? би сакала да пробам во државна квота да влезам ама не сум скрос одлична....дали само со 5.00 што се тие ги примаат, или? :)
Лани беше прилично беше јака конкуренцијата последниот шо беше во квотата со кофинансирање имаше 91.и нешто ситно поени,ее сеа квотите ако не се лажам за на финансиски ке ги зголемат па ако напрајш јака матура и ако имаш преку 90поени ке влезиш на смеров,а за државна колку бодој ке ти требат тешко дека некој отприлика ке погоди,па и на крај краева сеа се смалени партиципациите во глобала покето можат да си дозволат да доплатат 200евра.

Колеги ишол некој накај факултет да каже дали има резултати ФИНАНСИСКИ ПАЗАРИ И ИНСТИТУЦИИ???????????/

Колеги некој да каже што треба да се пополнува во вежбанката по англиски?

Незнам дали видовте но во комерцијална закачиле дека провизија за таксените марки е 50 денари! Не прошетав да видам дали секаде е така или оваа банка е луда за да изгуби на уплатници

Колеги некој да каже што треба да се пополнува во вежбанката по англиски?
Ејс... пиши на колеги групата... тука нема да добиеш брза информација, а знам дека ти се брза =)

Дечки, ај ако знае некој нека ми каже колку студенти ќе примаат годинава на е-бизнис (и по можност колку во државна, колку во приватна квота)? И каква е конкуренцијата за тој смер?

Остави меил ќе ти ги пратам вежбите по Финансиски пазари и институции, тие вежби ги држевме со асистентот и многу од нив се паднаа на колоквиум.

Ти пратив порака.
--- надополнето: Jun 17, 2011 3:05 PM ---
АНГЛИСКИ 1 КОГА КЕ СТАВА ПРОФЕСОРКАТА ОЦЕНКИ?!?!?!?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom