Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да се запишам оваа година на Е-бизнис па ако има некој да ми кажи некоја информација за смерот? Бидејќи слушам најразлични муабети дека било зезнато.

Пријавувањето за августовско-септемвриска испитна сесија 2010/2011 ќе се одвива од 20-27.06.2011, од 11-14,00 ч. според следниот распоред:
20-22.06.2011 - за прва и втора година
23-27.06.2011 - за трета и четврта година

за жал годинава примаат само 50 луѓе во државна и 30 во приватна квота :( сакам и јас на тој смер ама би имал најмногу 81 бод така да не би влегол..
Иии не ме заебавај?? Сигурно е ова?? :eek:

Колеги дали има резултати по осигурување и ако има ако сака некој нека ги сликне.:)

Има услов за запишување трет семестар???

Има услов за запишување трет семестар???
Ако имаш заостанати предмети од прв семестар прво ги пишуваш нив па потоа ставаш од задолжителните од 3 семестар се додека збирот на кредити ти е 35

Може некој да ми објасни каков предмет е Математички Методи за летниот семестар од втора година за Сметководство и Ревизија? Дали има многу математика во него бидејќи не сум баш математичар а најверојатно на тој смер ќе одам :)

Подобро ти е да се плашиш од математиката на Драги Јанев него ли од математички методи хахаха.Многу малце има обична математика,се решава на компјутер,така и се полага и е еден од полесните предмети на смеров.Уживај :)

Ако имаш заостанати предмети од прв семестар прво ги пишуваш нив па потоа ставаш од задолжителните од 3 семестар се додека збирот на кредити ти е 35
А оние предмети што ќе неможеме да ги запишеме, ќе ги запишуваме во наредните семестри и ќе заостануваме се за некој предмет поназад? :)

А оние предмети што ќе неможеме да ги запишеме, ќе ги запишуваме во наредните семестри и ќе заостануваме се за некој предмет поназад? :)
Да тие што нема да можеш да ги запишеш ќе ги запишеш следен семестар обично нема да имаш изборен предмет

Колеги, дали некој денеска беше АНГЛИСКИ 1 да зема оценки да каже како оди, на кој принцип, зашто слушнав дека имало списоци, а на интернет нема ништо, пишува само дека денеска и утре оценки се земаат, а не и кој кога ќе земе.

Колеги знае ли некој кога точно ќе треба да запишуваме втора година??? После 15 септември или порано???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom