- Член од
- 9 мај 2011
- Мислења
- 84
- Поени од реакции
- 35
Кога ќе даваат оценки по БАНКАРСТВО,УПРАВУВАЊЕ СО РИЗИЦИ И ПРАВНИ И ЕТИЧКИ АСПЕКТИ НА ИНТЕРНЕТ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали да му верувам на професорот по Економика кога на сред испит дојде и рече дека резултати ќе има во понеделник или вторник најкасно? Мислам... во нормален период толку брзо не изваде резултати, а не пак сега предизборно да прегледува.
Еве ти го конкурсот, скролај низ документот ќе видиш колку примаат на економски оваа година.
http://www.ukim.edu.mk/mk_content.php?meni=98&glavno=1
Зависи секоја година, различно колку примаат и со колку бода, ама лани имаше случаи и со 78-80 бода (вкупни бодови, матура и успех), или помалце, на е-бизнис примија во приватна квота, така да имаш шанси.
И да, ќе те префрлат во друг смер, ако ги задоволуваш бодовите, ако нема место, на е-бизнис, а оваа година не верувам да има (примаат само 50 души), ќе те префрлат на некои од другите департмани.
За државна квота, зависи од смерот, ќе ти треба околу 87-90, барем според мене, не ме држи за збор.
Ги имаа даA има на факултет објавено???
на заокружување епола оптички - пола раскажување
--- надополнето: Jun 4, 2011 4:33 PM ---
колеги знае ли некој испитот по англиски 1 дали е со заокружување или пишување?![]()
Колеги сега слушам Столе го земал деловно планирање, дали принципот на полагање останува ист како кај Шуклев (оптички, со кејсови) или има сменето?
Па Столе ги прави и сегашните тестови, Шуклев само кејсовитемислам дека се ќе си остане како што си е
останува да видиме од септември...