Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
има, ако оди некој деновиве нека слика
Вале мене од другите години ми кажаа дека кејсот е текст и ти треба да одговориш со твое лично мислење како да се реши проблемот и мислам дека околу 5 прашања поставува. На пр, некој проблем на фирмата .... 1) каде згрешил ЏОН? 2)Како да го реши тоа Џон? и сл. поззanyone?
imas rezultati na oglasna za prva god.Дали некој знае дан има резултати на факултет по економија?
Па сега прво рече на заокружување оти биле 90 студенти , а вчера рекла на пишување така што ќе видиме како ќе биде ни таа сама незнаеЗнае некој каков(пишување,шифрарник или комбиниран) ке биде испитот по Политика на Технолошки Развој??
Да ги прашам сите поупатени : Колку студенти примаат во Еконосмкиов факултет секоја година? По колку души просек има во секој смер? Барав на сајтот но не најдов.
Секоја ли година е фул потполнета бројката?
Инаку поконкретно, резултатите од средна школа ми се : 1 година одличен 4.7 просек, 2 година мн. добар 3.7 просек, 3 година мн добар 3.5 просек, и 4 година одличен 4.6 просек.
Има ли и колкави се шансите да влезам во државна квота со некоја солидна матура??
И како оди, на пример се запишувам на отсек Е-Бизнис, ако не ме примат таму автоматски не ме примаат у факсот или ми нудат рандом смер?
Фала.