Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Да не има резултати Работно право? Мислам ако знае некој :)

Приемно време на Блажо Недев?
Фала

IMA NEKOJ STO ZNAE KOI PRASANJA PADNALE NA VTOR KOLKVIUM TEORIJA NA ODLUCUVANJE plssssssss......;)

Nekoj da mi kaze , sto e otfrleno za vtor kolokvium javni finansii , osven glava 11 koja treba od prezentacii.

ФПИ впишување на оценки на 06.06.(онака пост-изборно) од 12:30, кои положиле преку колоквиум:)

Дали некој знае дан има резултати на факултет по економија?

Знае некој каков(пишување,шифрарник или комбиниран) ке биде испитот по Политика на Технолошки Развој??

Деловно планирање некој да не ги има точните одговори од некој кејс?
Ама да е 100% сигурен дека се точни.

Да не знаете каков тип на задачи би имало Математика во Мај и колку? Фала
--- надополнето: Jun 2, 2011 5:16 PM ---
Вале мене од другите години ми кажаа дека кејсот е текст и ти треба да одговориш со твое лично мислење како да се реши проблемот и мислам дека околу 5 прашања поставува. На пр, некој проблем на фирмата .... 1) каде згрешил ЏОН? 2)Како да го реши тоа Џон? и сл. позз

Знае некој каков(пишување,шифрарник или комбиниран) ке биде испитот по Политика на Технолошки Развој??
Па сега прво рече на заокружување оти биле 90 студенти , а вчера рекла на пишување така што ќе видиме како ќе биде ни таа сама незнае

Ај би ве замолил доколку има некој прашања Менаџмент за испит да ми прати искрено би му бил благодарен !:). e-mail: miki_jovanovski13@yahoo.com

Да ги прашам сите поупатени : Колку студенти примаат во Еконосмкиов факултет секоја година? По колку души просек има во секој смер? Барав на сајтот но не најдов.
Секоја ли година е фул потполнета бројката?
Инаку поконкретно, резултатите од средна школа ми се : 1 година одличен 4.7 просек, 2 година мн. добар 3.7 просек, 3 година мн добар 3.5 просек, и 4 година одличен 4.6 просек.
Има ли и колкави се шансите да влезам во државна квота со некоја солидна матура??
И како оди, на пример се запишувам на отсек Е-Бизнис, ако не ме примат таму автоматски не ме примаат у факсот или ми нудат рандом смер?
Фала.

Да ги прашам сите поупатени : Колку студенти примаат во Еконосмкиов факултет секоја година? По колку души просек има во секој смер? Барав на сајтот но не најдов.
Секоја ли година е фул потполнета бројката?
Инаку поконкретно, резултатите од средна школа ми се : 1 година одличен 4.7 просек, 2 година мн. добар 3.7 просек, 3 година мн добар 3.5 просек, и 4 година одличен 4.6 просек.
Има ли и колкави се шансите да влезам во државна квота со некоја солидна матура??
И како оди, на пример се запишувам на отсек Е-Бизнис, ако не ме примат таму автоматски не ме примаат у факсот или ми нудат рандом смер?
Фала.

Еве ти го конкурсот, скролај низ документот ќе видиш колку примаат на економски оваа година.
http://www.ukim.edu.mk/mk_content.php?meni=98&glavno=1

Зависи секоја година, различно колку примаат и со колку бода, ама лани имаше случаи и со 78-80 бода (вкупни бодови, матура и успех), или помалце, на е-бизнис примија во приватна квота, така да имаш шанси.

И да, ќе те префрлат во друг смер, ако ги задоволуваш бодовите, ако нема место, на е-бизнис, а оваа година не верувам да има (примаат само 50 души), ќе те префрлат на некои од другите департмани.

За државна квота, зависи од смерот, ќе ти треба околу 87-90, барем според мене, не ме држи за збор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom