Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ќе даваат оценки по БАНКАРСТВО,УПРАВУВАЊЕ СО РИЗИЦИ И ПРАВНИ И ЕТИЧКИ АСПЕКТИ НА ИНТЕРНЕТ?

Kolegi mikroekonomija rezultati da ne znae nekoj dali ima na fakultet?

Да прашам знае некој како е на испит ФИНАНСИСКИ ПАЗАРИ И ИНСТИТУЦИИ некои сугестии како полесно да се положи и ако има некој испитни комбинации прашања ако може да ми прати??

Дали да му верувам на професорот по Економика кога на сред испит дојде и рече дека резултати ќе има во понеделник или вторник најкасно? Мислам... во нормален период толку брзо не изваде резултати, а не пак сега предизборно да прегледува.

Дали да му верувам на професорот по Економика кога на сред испит дојде и рече дека резултати ќе има во понеделник или вторник најкасно? Мислам... во нормален период толку брзо не изваде резултати, а не пак сега предизборно да прегледува.

Лани друже професорот по економика ги извади резултатите истиот ден кога се полагаше испитот, полагавме во 8 сабајле, во 15h имаше резултати. (Мајско-Јунска испитна сесија).
Ако испитот бил оптички можно е да имате резултати во пон или вторник како што ви кажал.

Колеги може една молба до некој што полагал РЕВИЗИЈА на испит да сподели што се паѓа,дали е тешко,положува ли некој воопошто????Ептен ми треба нечие искуство да знам бар во кој правец да учам...и материјали и комбинации ако има би биле добредојдени.Може и во ПП :)
п.с Ќе бидам досадна се додека не ми помогне некој! :)

пола оптички - пола раскажување
--- надополнето: Jun 4, 2011 4:33 PM ---
колеги знае ли некој испитот по англиски 1 дали е со заокружување или пишување? :unsure:

Дали некој има полагано шпедиција на раскажување?

Еве ти го конкурсот, скролај низ документот ќе видиш колку примаат на економски оваа година.
http://www.ukim.edu.mk/mk_content.php?meni=98&glavno=1

Зависи секоја година, различно колку примаат и со колку бода, ама лани имаше случаи и со 78-80 бода (вкупни бодови, матура и успех), или помалце, на е-бизнис примија во приватна квота, така да имаш шанси.

И да, ќе те префрлат во друг смер, ако ги задоволуваш бодовите, ако нема место, на е-бизнис, а оваа година не верувам да има (примаат само 50 души), ќе те префрлат на некои од другите департмани.

За државна квота, зависи од смерот, ќе ти треба околу 87-90, барем според мене, не ме држи за збор.

Можеш да влезеш во приватна квота без проблем :)))))
--- надополнето: Jun 4, 2011 5:45 PM ---
A има на факултет објавено???
Ги имаа да :)))

Moze li nekoj da mi kazes kalina (statistika) sto zadaci dade na 2 kolokvium i ako znae nekoj da kaze kakov ke bide ispitot statistika so kolku zadaci so kolku prasanja i se sto znae vo vrska so nego. Odnapred fala

P.S se izvinuvam sto ne pisuvam na kirilica iam problemi so kompjuterot

Колеги сега слушам Столе го земал деловно планирање, дали принципот на полагање останува ист како кај Шуклев (оптички, со кејсови) или има сменето?

Колеги сега слушам Столе го земал деловно планирање, дали принципот на полагање останува ист како кај Шуклев (оптички, со кејсови) или има сменето?

Па Столе ги прави и сегашните тестови, Шуклев само кејсовите :D мислам дека се ќе си остане како што си е :) останува да видиме од септември...

Па Столе ги прави и сегашните тестови, Шуклев само кејсовите :D мислам дека се ќе си остане како што си е :) останува да видиме од септември...

Хах дури септември?
Нема да си ја испробаш среќата во понеделник? :p

Дали знае некој во која просторија ке се дават оценки по финансиски пазари и институции денес?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom