Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
има, ако оди некој деновиве нека слика

Вале мене од другите години ми кажаа дека кејсот е текст и ти треба да одговориш со твое лично мислење како да се реши проблемот и мислам дека околу 5 прашања поставува. На пр, некој проблем на фирмата .... 1) каде згрешил ЏОН? 2)Како да го реши тоа Џон? и сл. поззanyone?
imas rezultati na oglasna za prva god.Дали некој знае дан има резултати на факултет по економија?
Па сега прво рече на заокружување оти биле 90 студенти , а вчера рекла на пишување така што ќе видиме како ќе биде ни таа сама незнаеЗнае некој каков(пишување,шифрарник или комбиниран) ке биде испитот по Политика на Технолошки Развој??
. e-mail: miki_jovanovski13@yahoo.comДа ги прашам сите поупатени : Колку студенти примаат во Еконосмкиов факултет секоја година? По колку души просек има во секој смер? Барав на сајтот но не најдов.
Секоја ли година е фул потполнета бројката?
Инаку поконкретно, резултатите од средна школа ми се : 1 година одличен 4.7 просек, 2 година мн. добар 3.7 просек, 3 година мн добар 3.5 просек, и 4 година одличен 4.6 просек.
Има ли и колкави се шансите да влезам во државна квота со некоја солидна матура??
И како оди, на пример се запишувам на отсек Е-Бизнис, ако не ме примат таму автоматски не ме примаат у факсот или ми нудат рандом смер?
Фала.