Економски факултет (reloaded)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Да не има резултати Работно право? Мислам ако знае некој :)

Член од
16 февруари 2010
Мислења
54
Поени од реакции
2
Приемно време на Блажо Недев?
Фала

juve_persempre

▐ I am VIKING▐
Член од
17 февруари 2010
Мислења
296
Поени од реакции
83
IMA NEKOJ STO ZNAE KOI PRASANJA PADNALE NA VTOR KOLKVIUM TEORIJA NA ODLUCUVANJE plssssssss......;)

Vk111

B4 I FU RU 18
Член од
2 јули 2010
Мислења
118
Поени од реакции
6
Nekoj da mi kaze , sto e otfrleno za vtor kolokvium javni finansii , osven glava 11 koja treba od prezentacii.

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
ФПИ впишување на оценки на 06.06.(онака пост-изборно) од 12:30, кои положиле преку колоквиум:)

Член од
23 јануари 2011
Мислења
22
Поени од реакции
0
Дали некој знае дан има резултати на факултет по економија?

Член од
5 декември 2007
Мислења
428
Поени од реакции
5
Знае некој каков(пишување,шифрарник или комбиниран) ке биде испитот по Политика на Технолошки Развој??

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.228
Поени од реакции
954
Деловно планирање некој да не ги има точните одговори од некој кејс?
Ама да е 100% сигурен дека се точни.

Член од
16 август 2010
Мислења
147
Поени од реакции
3
Да не знаете каков тип на задачи би имало Математика во Мај и колку? Фала
--- надополнето: Jun 2, 2011 5:16 PM ---
Вале мене од другите години ми кажаа дека кејсот е текст и ти треба да одговориш со твое лично мислење како да се реши проблемот и мислам дека околу 5 прашања поставува. На пр, некој проблем на фирмата .... 1) каде згрешил ЏОН? 2)Како да го реши тоа Џон? и сл. позз

V

Viktor g

Гостин
Знае некој каков(пишување,шифрарник или комбиниран) ке биде испитот по Политика на Технолошки Развој??
Па сега прво рече на заокружување оти биле 90 студенти , а вчера рекла на пишување така што ќе видиме како ќе биде ни таа сама незнае

Член од
30 мај 2011
Мислења
86
Поени од реакции
16
Ај би ве замолил доколку има некој прашања Менаџмент за испит да ми прати искрено би му бил благодарен !:). e-mail: miki_jovanovski13@yahoo.com

Член од
13 октомври 2009
Мислења
569
Поени од реакции
233
Да ги прашам сите поупатени : Колку студенти примаат во Еконосмкиов факултет секоја година? По колку души просек има во секој смер? Барав на сајтот но не најдов.
Секоја ли година е фул потполнета бројката?
Инаку поконкретно, резултатите од средна школа ми се : 1 година одличен 4.7 просек, 2 година мн. добар 3.7 просек, 3 година мн добар 3.5 просек, и 4 година одличен 4.6 просек.
Има ли и колкави се шансите да влезам во државна квота со некоја солидна матура??
И како оди, на пример се запишувам на отсек Е-Бизнис, ако не ме примат таму автоматски не ме примаат у факсот или ми нудат рандом смер?
Фала.

Член од
27 февруари 2011
Мислења
297
Поени од реакции
227
Да ги прашам сите поупатени : Колку студенти примаат во Еконосмкиов факултет секоја година? По колку души просек има во секој смер? Барав на сајтот но не најдов.
Секоја ли година е фул потполнета бројката?
Инаку поконкретно, резултатите од средна школа ми се : 1 година одличен 4.7 просек, 2 година мн. добар 3.7 просек, 3 година мн добар 3.5 просек, и 4 година одличен 4.6 просек.
Има ли и колкави се шансите да влезам во државна квота со некоја солидна матура??
И како оди, на пример се запишувам на отсек Е-Бизнис, ако не ме примат таму автоматски не ме примаат у факсот или ми нудат рандом смер?
Фала.
Еве ти го конкурсот, скролај низ документот ќе видиш колку примаат на економски оваа година.
http://www.ukim.edu.mk/mk_content.php?meni=98&glavno=1

Зависи секоја година, различно колку примаат и со колку бода, ама лани имаше случаи и со 78-80 бода (вкупни бодови, матура и успех), или помалце, на е-бизнис примија во приватна квота, така да имаш шанси.

И да, ќе те префрлат во друг смер, ако ги задоволуваш бодовите, ако нема место, на е-бизнис, а оваа година не верувам да има (примаат само 50 души), ќе те префрлат на некои од другите департмани.

За државна квота, зависи од смерот, ќе ти треба околу 87-90, барем според мене, не ме држи за збор.

Kajgana Shop

На врв Bottom