Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Па погоре наведените на 168,188,215 и 301 страна,само тие 4 :)

One question: Кој знае кои писма требаат англиски?! Секаде различно читам :/ Help!!! :))

Ревизија и Јавни прашања за испит?
Некој,Нешто?

Ревизија и Јавни прашања за испит?
Некој,Нешто?

Јавни има прашања ама од проф. Живко, што се мноооогу потешки и немаат врска со нашите. Ако сега некој сликнал на колоквиуми, може да се појават прашања...Ама со учење од презентации се положува, тоа беа прашањата :)

Kolegi ima li nekoj resenija na kejsovite po MCR od 168 i 188 strana....aj ve molam ako ima da gi kazete

Кога ќе објават конечни резултати монетарна економија?

Може да ми кажеш кој кејсови треба да се учат за вториот колоквиум ? :)

Требаат следниве кејсови: на 148 од претходниот колоквиум, на 168-ма, на 188-ма за Гугл, на 215-та за системот 360 степени и последниот на 301-ва за стресот на работните места.

За овој на 148 сум сигурен зошто асистентот на последните вежби го спомна дека ќе го даде, ама со теми поврзани со обуката на болничарите. Исто така и го решававме на првите вежби после првиот колоквиум.

Za zaveruvanje na semestar istotreba da se uplati edna uplatnica od 50 denari ili treba poise

^^Само 50 динари, една таксена марка треба за семестралниот лист:)

Колеги ги знае ли некој решенијата од кејсовите на 168 и 188 страна по МЧР ако не му е тешко да ги пише,за возврат јас ги имам решенијата од 215 и 301 страна :kesa: :))))

aj prati mi gi ziti se odgovorite vo privatna poraka. za zal nemam nisto za vozvrat :) fala..

Колеги, ќе биде ли некој љубезен да ми објасни во ПП или како и да е, што е со овие студии на случај по МЧР, гледам и овде се дискутира.... Јас падната од марс сум :) , ама вонредно студирам, на колоквиуми не одам и само книги имам и никој за контакт :( , а испити се ближат. Како се решаваат, каде постојат решенија за нив, претпоставувам ги дава на испит (истиве од книгава или други?)....
Секаква информација ми е добредојдена. Фала :)

Кој предава Менаџмент на е-бизнис 2/

Модераторот, не си ги прекршува правилата, на својот форум за офтопик?
Или тука има хиерархија на владеење:smir:

Може од време на време да се дозволи оф топик. Ама во овој случај и не е оф топик, парите се дел од нашата идна струка :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom