Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам применета математика за економисти збирка (оригинал 2015)

kupuvam osnovi na smetkovodstvo posledno izdanie,matematika od 2015 i trgovsko pravo, koj ima neka me kontaktira.

Продавам:

1) Оригинал книга Методи на продажба. = 300
2) Аграрна политика книга = 100
3) Европски економски интеграции = сите потребни материјали за положување и висока оцена = 400

+ Гратис - Стратегиски менаџмент книга (копија) ако земете нешто од овие

Купувам математика (учебник) 2015 издание

Последно уредено:
Мора ли математика и збирка оргинал и дали во книжарата ги има и која цена се?

Збирката ти треба на полагањето бидејќи има таблици и задачите од таму ги даваат а книгата не ти треба[DOUBLEPOST=1474497009][/DOUBLEPOST]
Збирката ти треба на полагањето бидејќи има таблици и задачите од таму ги даваат а книгата не ти треба

Стручна литература никогаш не се продава, прво и основно правило ебаве студентите :icon_mrgr:

Аууу, толку ли се тешки? Мене ме плаши Деловно комуницирање јавното говорење. Испитот како е?
Захтевни си се сите. Поготово наука, си бара седнување и решавање и тоа асално. А и деловно би ти било пожелно со време да си го учиш, затоа што 100 отворени прашања кампањски да ги учиш не би ти препорачал..

дечки може некој да ми каже од каде треба да се учи општествено богатство и национални сметки , и дали нкој знае оваа година каков ке биде принципот на полагање колоквуми ,заокружување(повеќекратно или еден точен) отворено или и двете мешано?
Благодарам

Колеги кажете нешто за макроекономија за првиот колоквиум. На што да се обрне внимание, паѓа ли некое прашање од либро или од оние од часот што ги дава професорот? Некој совет? :confused::D Исто и за ФПИ ако може :)

Има ли некој информација за распоредот од утре со вежби, јас и други колеги не можеме никако да го најдеме, го нема на веб страната. Или пак нормално ќе си одиме?

Колеги кажете нешто за макроекономија за првиот колоквиум. На што да се обрне внимание, паѓа ли некое прашање од либро или од оние од часот што ги дава професорот? Некој совет? :confused::D Исто и за ФПИ ако може :)

anybody :(?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom