Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Imav "cest" da stapam vo kontakt so eden od likovive, za nesto van obrazovanie, likot so nosot :icon_lol: . Samo ke kazam deka vakvi likovi samo kaj nas moze da stignat do PhD. Doktoratot ne e samo najvisok stepen na obrazovanie, tuku i ugled i poinakov nacin na odnos. A rastovaraci na zelki na pazar, so 4to oddelenie imaat poveke od gorenavedenata licnost vo spomenatite parametri.

Колеги, ве молам ако може некој нешто да каже за предметот статистичка контрола на квалитет. Благодарам!

Дајте збор-два-три за Теорија на организација,Наука за менаџмент и Деловно комуницирање...и некој изборен шо би одел полесно со овие(Трговско,Демографија и Аграрна иам земено)
Самоцитат,пинг @џимеј @MAJA 345 вие како постари има некој искуство со овие предмети? :D

Самоцитат,пинг @џимеј @MAJA 345 вие како постари има некој искуство со овие предмети? :D

Ниту еден од трите немам слушано. Изборни лесни - освен овие што си ги пишал, не знам, Англиски.
Скоро две години немам ни влезено на факултет, не знам веќе што се случува таму, така што ние сме ептен стари, тагни помлади. :D

Продавам се од прва година
Математика збирка оригинал
Основи на економија книга оригинал
другите се копии :)

Неделава бранам дипломска кај Катерина Тошевска а ментори ми се и Кикеркова и Љубица Костовска, некој искуство со нив, дали многу прашуваат надвор од темата, какви се при оценување и слично. :D

Некој да сподели искуство со Теорија на организација, Деловно комуницирање и Наука за менаџмент? Кој е најлесен за на испит да го оставам ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom