Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Кому му треба збирка, таблица и тетратка со решени задачи математика нека пише во инбокс. :)

Продавам збирка, таблици и учебник по математика.
Гратис решени задачи.
Повеќе информации во лп. :)

Продавам книга економија и математика збирка и таблица
Повеќе информации инбокс

Ако некој може да ми го објасни извештај за парични текови по директна метода , за предметот Финансиско сметководство.
Однапред благодарам.Ми треба за утре.

Продавам
математика(книга копија, збирка и таблица оригинал)
сметководство ( книга оригинал и збирка копија)

Паднав од државна во приватна квота, 3 пат презапишав предмет и сега на iknow кога го запишав ми стоеше уште старата цена 6560.
Колку се плаќа за приватна квота, 4 предмети ќе имам семестаров, и што да правам со iknow што не регистрира дека има смена на квотите?

Паднав од државна во приватна квота, 3 пат презапишав предмет и сега на iknow кога го запишав ми стоеше уште старата цена 6560.
Колку се плаќа за приватна квота, 4 предмети ќе имам семестаров, и што да правам со iknow што не регистрира дека има смена на квотите?
13120 приватна квота... Инаку, ќе кажеш на студентски дека си во приватна квота, а не е сменето на iknow.

Некој да каже нешто повеќе за Индустриска политика и Сметководство на јавен сектор? На тепка ги земав овие два изборни, не знаев што да изберам...

Некој да каже нешто повеќе за Индустриска политика и Сметководство на јавен сектор? На тепка ги земав овие два изборни, не знаев што да изберам...
Сметководство на јавен сектор се учело од прашања (имаш и книга и скрипта ) , на заокружување било и не барала присуство. Ова ми го рекоа колеги бидејќи и јас сакав да го земам, ама на крај си избрав демографија :pipi:

За индустриска се правело некое истражување со презентација цел семестар и колоквиумите биле на пишување есејски. :)

Сметководство на јавен сектор се учело од прашања (имаш и книга и скрипта ) , на заокружување било и не барала присуство. Ова ми го рекоа колеги бидејќи и јас сакав да го земам, ама на крај си избрав демографија :pipi:

За индустриска се правело некое истражување со презентација цел семестар и колоквиумите биле на пишување есејски. :)
Демографија е многу лесен.
Значи го јадев со индустриска...

А за производен менаџмент што ќе кажете? Иам чувство дека се заебав што го избрав :confused:

Помош барам за третиов уписен рок.Наслушнав од пријатели дека aко се промени националноста има повеќе шанси за прием.Знае ли некој колку е ова точно и какви документи треба?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom