DoYouEvenPitchBro
How you doin'?
- Член од
- 10 август 2015
- Мислења
- 444
- Поени од реакции
- 273
дај бе некој помогнете со прашања или барем што отприлика се паѓа на испит по управувачко сметководство во август отворени треба да има мислам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со уплатницата одиш кај сакаш да полагашИмам прашање, значи Математика не го пријавив онлајн, и вчера бев и си платив 400 ден. казна, но списоците се објавени пред да платам, што значи ме нема мене. Сега што да правам?!
Со уплатницата одиш кај сакаш да полагаш
Ако знаеш да ги решиш задачите или го знаеш одговорот на прашањата без да одиш на еци пеци пец, тогаш нема шо да се паничиш.дај бе некој помогнете со прашања или барем што отприлика се паѓа на испит по управувачко сметководство во август отворени треба да има мислам
Демографија. Нема полесен.Дечки, планирам семестаров да земам покрај 2 редовни по 8 кредити, уште 3 изборни предмети по 6 кредити од други факултети...имате некој предлог, од типот на Англиски 1 и слични, некои што се спремаат за кратко време?
За предмети од други факултети прашувам. Тој сум го ималДемографија. Нема полесен.
Трговско правоЗдраво.Сега ќе бидам прва година на Економскиот факултет во Скопје,на Финансиски менаџмент,па ако може совет од некој искусен да ми даде за изборните предмети,некои полесни и со добар професор(непроблематичен)?
Oснови на Е-бизнис, aко ти иде Англиски и планираш да бидеш редовен на факсЗдраво.Сега ќе бидам прва година на Економскиот факултет во Скопје,на Финансиски менаџмент,па ако може совет од некој искусен да ми даде за изборните предмети,некои полесни и со добар професор(непроблематичен)?
Дај не заебавај, трговско е најлабав од сите..Е-бизнис, aко ти иде Англиски и планираш да бидеш редовен на факс![]()