Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
дај бе некој помогнете со прашања или барем што отприлика се паѓа на испит по управувачко сметководство во август отворени треба да има мислам

Имам прашање, значи Математика не го пријавив онлајн, и вчера бев и си платив 400 ден. казна, но списоците се објавени пред да платам, што значи ме нема мене. Сега што да правам?!
Со уплатницата одиш кај сакаш да полагаш

Со уплатницата одиш кај сакаш да полагаш

Јас уплатницата ја однесов на студентски, ми пријавија онлајн. Да однесам пријава, па да ми стават печат или како иде тоа?

Среди на студенски тогаш, незнам.. Колеги така полагаа, незнам прашај на студенски... Инаку секако нели со пријава и таксема марка

дечки догодина ке дипломирам на економски со просек нешто над 8. Сакам да запишам мастер МБА ама не во државата. Дали може некој да ми даде совет, упат каде ке ми го признаат факултетот и каде би можел да се запишам?

П.С Дестинација, што подалеку подобро..

Dali nekoj gi ima testovite ebiz ili prasanjata sto se pagjaa januari i juni na ispit godinava?

дај бе некој помогнете со прашања или барем што отприлика се паѓа на испит по управувачко сметководство во август отворени треба да има мислам
Ако знаеш да ги решиш задачите или го знаеш одговорот на прашањата без да одиш на еци пеци пец, тогаш нема шо да се паничиш.
На трошоци многу колеги шо знам дека го учеа предметот ги фати паника кога ги видоја прашањата и празни ги оставија, а всушност испаднаа отворените прашања полесни од тие со повеќекратен избор

Плус во управувачко во самиот учебник имаш задачи и имаш на зефир задачи, не е нешто особено тешко..

Дечки, планирам семестаров да земам покрај 2 редовни по 8 кредити, уште 3 изборни предмети по 6 кредити од други факултети...имате некој предлог, од типот на Англиски 1 и слични, некои што се спремаат за кратко време?

Дечки, планирам семестаров да земам покрај 2 редовни по 8 кредити, уште 3 изборни предмети по 6 кредити од други факултети...имате некој предлог, од типот на Англиски 1 и слични, некои што се спремаат за кратко време?
Демографија. Нема полесен.

Има некој што полагал управувачко сметководство во јуни да каже што се паѓало? :)

Здраво.Сега ќе бидам прва година на Економскиот факултет во Скопје,на Финансиски менаџмент,па ако може совет од некој искусен да ми даде за изборните предмети,некои полесни и со добар професор(непроблематичен :D )?

Здраво.Сега ќе бидам прва година на Економскиот факултет во Скопје,на Финансиски менаџмент,па ако може совет од некој искусен да ми даде за изборните предмети,некои полесни и со добар професор(непроблематичен :D )?
Трговско право

Oснови на Е-бизнис, aко ти иде Англиски и планираш да бидеш редовен на факс :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom