Колега, во тетратка ми се, која ја неам уште отворено да видам што и како, утре ќе ти пишам ПП.
Демографија - Минималната граница колку му е за поминување? Не мора од годинава, општо на колку ја става.
Лани беше 60%, 24/40 се положуваше.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колега, во тетратка ми се, која ја неам уште отворено да видам што и како, утре ќе ти пишам ПП.
Демографија - Минималната граница колку му е за поминување? Не мора од годинава, општо на колку ја става.
Чувството кога ќе излезеш од кај него од кабинет и ќе ти внесе оценка во индекс е непроценливо. Сач амејзинг филинг![]()
А чувството кога ќе влезеш и ќе ти рече се гледаме во Јануари колега. Е тоа е филинг![]()
како помина на испит денес ?Море те заборавив за економски развој, инаку до 333 страна треба да се учи за прв колоквиум. А Економија на инвестиции мене ми беше лесен предмет затоа што ги знаев задачите, а теоријата послабо али решив и од тоа нешто. Најбитно ти е задачите да ги знаеш, за теоријата ќе се снајдеш. А регионална ти е на пишување цел колоквиум, 12-13 прашања одприлика.
П.с. Дај некој нека ми каже до која страна треба да се учи Микроекономија...
како помина на испит денес ?
Не се ни сомневав дека ке даде да се изведе фомула од Солоу.Не отидов, слабо го спремав овој, имав два побитни вчера. Ти како? Каков беше тестот?
Јас си положив трговско,сметководство и економија...ама ептен блиску сум до границата по сите предмети,па ме интересира дали може да направам семинарска или нешто слично за да добијам плус некој поен..
Немаме ни лани вакво нешто со Водно и слично. Не можам да ти кажам со сигурност што би било ако не отидеш.Што е тоа со одењето на Водно и дали е точно тоа со печатите? И ако е точно, како можеш да се извадиш од тоа?
Трговско и сметковдство не дават семинарски. Економија може ако го замолиш Предраг фино лепо, Таки Фити даваше лани ама само на тие што слушат кај него. Предраг е малце себичен за такви работи, тешко да даде, ама пробај си.
Немаме ни лани вакво нешто со Водно и слично. Не можам да ти кажам со сигурност што би било ако не отидеш.
Епа јас кај Таки Фити сум