Кај може да се најдат презентациите за дигитална? Ако ги има некој нека прати линк или пак нека ми прати Прив Пор за да му кажам маил кај да ми ги испрати.Некој ако може да каже од кај учи дигитална економија дали од книга дали од презентации затоа што гледам дека едното и другото немат врска книгата е написана во 1999 google не бил направен тогаш и некој од постариве колеги ако може да каже дали колоквиумот е лесен или тежок и ако може одговор фала однапред.
На зефир ги има, и книгата и презентациите. Предметот не е тежок, 100 страни се прв колоквиум и за два дена асално се спрема. И да, ги има у либро.Кај може да се најдат презентациите за дигитална? Ако ги има некој нека прати линк или пак нека ми прати Прив Пор за да му кажам маил кај да ми ги испрати.
Фала колеги.
Колега да те замолам да ги сликнеш резултатите финансиски менаџмент?Јас утре ке полагам Трговско ако некој неможе да види резултати финансиски се нудам...
Колега или колешке, ај те молам кажи ми кај ја има скриптата по меѓународни финансии, а и презентациите? И дали има нова книга или по старата? Јас сум вонредно и не сум од Скопје, а планирам во јануари на цел испит да одам. Фала однапред!Колеги меѓународни финансии од скиптата до кај треба и дали е можно само од презентации да се поминит, а и друга работа дали треба да се запишиш на некаков си список за да полагаш на колоквиум
Ти демек се загрижиПази ти многу како се нудиш мољам ти се.
Еј ај пиши ми пп број на индекс неможам да сликамКолега да те замолам да ги сликнеш резултатите финансиски менаџмент?