Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Основи на маркетинг и финансиски менаџмент треба да се купват нови книги?

Не очекувајте да ви објаснува. Кој сфатил сфатил, кој не...домче или на приватен час. Жалам, али така е. Ама... па не е ни многу тежок материјалот, само веројатност може да создаде проблеми зашто зависи кој како ја разбира.
Или на вежби кај демонстраторите :P

Не очекувајте да ви објаснува. Кој сфатил сфатил, кој не...домче или на приватен час. Жалам, али така е. Ама... па не е ни многу тежок материјалот, само веројатност може да создаде проблеми зашто зависи кој како ја разбира.
И обавезно секогаш ко ќе видиш црква/манастир да се прекрстиш еднаш за здравје, среќа, успех....

Може ли некој да ми каже дали основи на маркетинг е подобро да се оди на испит или преку колоквиуми и со стручни трудови и со актвности

Kolegi Osnovi na e-biznis mi e izboren,vistina li e deka na angliski se predavanjata?

Го имам слушано, ама поодамна. На англиски беа предавањата. Но не беше тежок, презентациите ги дава, даваше многу прашања од таму.
--- надополнето: Sep 23, 2011 7:06 AM ---
Може ли некој да ми каже дали основи на маркетинг е подобро да се оди на испит или преку колоквиуми и со стручни трудови и со актвности

Не е тапа предмет, ако следиш предавања и правиш проекти, презентираш, може стварно интересно да ти биде, имаш баш практична настава.
Јас ти препорачувам колоквиуми, али ако не сакаш да се замараш, испит тогаш.

Dали ќе може некој од колегите да ме аддне во групата Colleagues? Најдете ме фб преку меил : kate_bt21@yahoo.com Фала однапред.

Ова и порано го имам кажано.Јас на испит супер поминав.Немав поени од присуство, стручни трудови или други активности.Со помалку труд т.е. само со учење за испит извадив 9-ка.

Dали ќе може некој од колегите да ме аддне во групата Colleagues? Најдете ме фб преку меил : kate_bt21@yahoo.com Фала однапред.
Јас мислам дека после ова многу од колегите ќе те адднат и за пријател не само во групата :pos:

Помош - Каде е кабинетот на Калина Треневска?
Ако не сум грешка, некаде горе беше, измеѓу амф.1 и амф. 2 Поточно на најгорниот спрат. Заедно се со асистентката Марина мислам.

bese nekoj na strategiski menadzment i na MEB 2 ??? moze da mi prenese nekoj sto kazale knigi i sve ostalo? i uste nesto dali znae nekoj dali za diplomska se dobivaat nekoi krediti?? ima nekoj iskustvo so menjanje stara vo nova studiska programa dozvoluvaat so molba?

Ова и порано го имам кажано.Јас на испит супер поминав.Немав поени од присуство, стручни трудови или други активности.Со помалку труд т.е. само со учење за испит извадив 9-ка.

Ова мислам дека го спомна и за финансиски менаџмент, така? Значи...паметно ќе биде овие два да ги оставам за испит...а повеќе да се фокусирам на менаџмент?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom