Z
ziko bt
Гостин
Основи на маркетинг и финансиски менаџмент треба да се купват нови книги?
Или на вежби кај демонстраторитеНе очекувајте да ви објаснува. Кој сфатил сфатил, кој не...домче или на приватен час. Жалам, али така е. Ама... па не е ни многу тежок материјалот, само веројатност може да создаде проблеми зашто зависи кој како ја разбира.
И обавезно секогаш ко ќе видиш црква/манастир да се прекрстиш еднаш за здравје, среќа, успех....Не очекувајте да ви објаснува. Кој сфатил сфатил, кој не...домче или на приватен час. Жалам, али така е. Ама... па не е ни многу тежок материјалот, само веројатност може да создаде проблеми зашто зависи кој како ја разбира.
Го имам слушано, ама поодамна. На англиски беа предавањата. Но не беше тежок, презентациите ги дава, даваше многу прашања од таму.Kolegi Osnovi na e-biznis mi e izboren,vistina li e deka na angliski se predavanjata?
Не е тапа предмет, ако следиш предавања и правиш проекти, презентираш, може стварно интересно да ти биде, имаш баш практична настава.Може ли некој да ми каже дали основи на маркетинг е подобро да се оди на испит или преку колоквиуми и со стручни трудови и со актвности
Ова и порано го имам кажано.Јас на испит супер поминав.Немав поени од присуство, стручни трудови или други активности.Со помалку труд т.е. само со учење за испит извадив 9-ка.Може ли некој да ми каже дали основи на маркетинг е подобро да се оди на испит или преку колоквиуми и со стручни трудови и со актвности
Јас мислам дека после ова многу од колегите ќе те адднат и за пријател не само во групатаDали ќе може некој од колегите да ме аддне во групата Colleagues? Најдете ме фб преку меил : kate_bt21@yahoo.com Фала однапред.
Ако не сум грешка, некаде горе беше, измеѓу амф.1 и амф. 2 Поточно на најгорниот спрат. Заедно се со асистентката Марина мислам.Помош - Каде е кабинетот на Калина Треневска?
Само од Економски.А каква е таа група, за колеги само од Економски?
Ова мислам дека го спомна и за финансиски менаџмент, така? Значи...паметно ќе биде овие два да ги оставам за испит...а повеќе да се фокусирам на менаџмент?Ова и порано го имам кажано.Јас на испит супер поминав.Немав поени од присуство, стручни трудови или други активности.Со помалку труд т.е. само со учење за испит извадив 9-ка.