Економски факултет (reloaded)

Z

ziko bt

Гостин
Основи на маркетинг и финансиски менаџмент треба да се купват нови книги?

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Не очекувајте да ви објаснува. Кој сфатил сфатил, кој не...домче или на приватен час. Жалам, али така е. Ама... па не е ни многу тежок материјалот, само веројатност може да создаде проблеми зашто зависи кој како ја разбира.
Или на вежби кај демонстраторите :P

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Не очекувајте да ви објаснува. Кој сфатил сфатил, кој не...домче или на приватен час. Жалам, али така е. Ама... па не е ни многу тежок материјалот, само веројатност може да создаде проблеми зашто зависи кој како ја разбира.
И обавезно секогаш ко ќе видиш црква/манастир да се прекрстиш еднаш за здравје, среќа, успех....

Член од
26 јануари 2011
Мислења
76
Поени од реакции
4
Може ли некој да ми каже дали основи на маркетинг е подобро да се оди на испит или преку колоквиуми и со стручни трудови и со актвности

Член од
26 септември 2010
Мислења
29
Поени од реакции
10
Kolegi Osnovi na e-biznis mi e izboren,vistina li e deka na angliski se predavanjata?
Го имам слушано, ама поодамна. На англиски беа предавањата. Но не беше тежок, презентациите ги дава, даваше многу прашања од таму.
--- надополнето: Sep 23, 2011 7:06 AM ---
Може ли некој да ми каже дали основи на маркетинг е подобро да се оди на испит или преку колоквиуми и со стручни трудови и со актвности
Не е тапа предмет, ако следиш предавања и правиш проекти, презентираш, може стварно интересно да ти биде, имаш баш практична настава.
Јас ти препорачувам колоквиуми, али ако не сакаш да се замараш, испит тогаш.

Член од
6 јули 2010
Мислења
52
Поени од реакции
0
Dали ќе може некој од колегите да ме аддне во групата Colleagues? Најдете ме фб преку меил : kate_bt21@yahoo.com Фала однапред.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Ова и порано го имам кажано.Јас на испит супер поминав.Немав поени од присуство, стручни трудови или други активности.Со помалку труд т.е. само со учење за испит извадив 9-ка.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Dали ќе може некој од колегите да ме аддне во групата Colleagues? Најдете ме фб преку меил : kate_bt21@yahoo.com Фала однапред.
Јас мислам дека после ова многу од колегите ќе те адднат и за пријател не само во групата :pos:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Помош - Каде е кабинетот на Калина Треневска?
Ако не сум грешка, некаде горе беше, измеѓу амф.1 и амф. 2 Поточно на најгорниот спрат. Заедно се со асистентката Марина мислам.

Член од
22 август 2009
Мислења
124
Поени од реакции
13
bese nekoj na strategiski menadzment i na MEB 2 ??? moze da mi prenese nekoj sto kazale knigi i sve ostalo? i uste nesto dali znae nekoj dali za diplomska se dobivaat nekoi krediti?? ima nekoj iskustvo so menjanje stara vo nova studiska programa dozvoluvaat so molba?

Член од
16 октомври 2010
Мислења
72
Поени од реакции
9
Ова и порано го имам кажано.Јас на испит супер поминав.Немав поени од присуство, стручни трудови или други активности.Со помалку труд т.е. само со учење за испит извадив 9-ка.
Ова мислам дека го спомна и за финансиски менаџмент, така? Значи...паметно ќе биде овие два да ги оставам за испит...а повеќе да се фокусирам на менаџмент?

Kajgana Shop

На врв Bottom