Ејакулирање - место (и причини)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ај назад на ејакулурањето. Доста со глупи споредби со влошки.
Изјаснете се кај ви е најубаво. Ако не ви е убаво, можеби воопшто и не треба да се изјасните :)

шо се палите бе, ништо страшно не е на таа и во таа уста да се сфрши! и доста споредувате "еј после да ме залапа", "ја да му мочам на него у уста" и слични глупи споредби. ме мрзи да читам наназад.
едноставно, ние прскаме, вие примате, природа и природен пат!
не е тоа никакво омаловажување на особата, нит нешто слично. едноставно правите да му е уште поубаво на машкото! аман...
ако неќете, не ставајте се на кантар со тоа! :@:D:X:A:S:G:T:E:&

Јас мислам ако му е гадно да и се сврши в уста нек дојсе другарка на која не и е... и на крај ко ќе му иди благото на домаќино само да го преклаи... да го прештека.

Еве ќе ти појаснам.
Ако ја можам да ја голтам ТВОЈАТА СПЕРМА онда и ти моеш.
Мојата менструација НЕ МОЖЕШ да ја голташ, не можам ни јас.

Грешиш грешиш грешиш грешиш! :)
Еве, глеј, проста метафора...

Ако ти си глупа, незначи дека сум и јас.
Ако НЕ МОЖЕШ да сватиш дека си глупа, не можам ни јас.
:)

ај вака...женска ејакулација-сите слушнале за тоа(се надевам:) )
кога велите дека женските треба да голтаат,дали некој помислил дека може женската да му сврши (обилно) додека тој орално ја задоволува...
и што тогаш?ние мораме да голтаме,а вие(машките)?

Внатре или надвор на задник или на стомак. Лично се осеќам подобро на тој начин. Обично чувството е взаемно. Се случило да бидам одбиен од ејакулација внатре И надвор па да морам да свршам на рака :icon_lol: :kesa:. А тоа со лицето или во уста веќе иде до екстреми. Нема шанси. И после да сака да те баци ... :pov:No thanks.

Неодамна сфатив дека прилично уживам свршувајќи и на задник. Всушност се случувало и претходно, но реализацијата дека тоа место ми е најомилено не дојде до скоро. Не е важно на кој начин е сфатено, битно е што заборавив да го додадам на она цитираното погоре. А требаше. Понатаму најверојатно ќе премине и во пракса :icon_roll ...

ај вака...женска ејакулација-сите слушнале за тоа(се надевам:) )
кога велите дека женските треба да голтаат,дали некој помислил дека може женската да му сврши (обилно) додека тој орално ја задоволува...
и што тогаш?ние мораме да голтаме,а вие(машките)?

Zavisi kolku (obilno), da ne e el ninjo, ne sakame da se udavime....

Грешиш грешиш грешиш грешиш! :)
Еве, глеј, проста метафора...

Ако ти си глупа, незначи дека сум и јас.
Ако НЕ МОЖЕШ да сватиш дека си глупа, не можам ни јас.
:)
/Стефане
Со вакви евтини финти се манипулираат МикИ и остали у таа компанија. :)
АКо можеш да сфатиш дека си глуп, можам и јас.
И не се пекмези со компарирање на сперма и менструација блага веза нема муабетот, мада сфаќам на шо алудираш.
ahh.. истрипано мушко его .. :back:

Јас не знам што сте запнале толку многу, дека после свршување во уста машкото треба да ја бакне девојката, кога никој не ве тера со сила брееее...ако нејќете да ви свршува партнерот во уста слободно кажете му, но тоа не значи дека треба и да ве бакне после тоа.

Или после аналка, треба да му го испушите :toe:

Последно време вуста рокам, која ќе рече дека мрази или не пробала или е исклучок.

Два пати ми плукна на стомак и врзав еднаш шамар, сеа голта :tv:

najubavo e vnatre,ama ubavo e i vo usta,cicinjata,gazeto....zavisi od polozbata:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom