Едо Маајка

• Креатор на темата Креатор на темата betogrozdanov45
  • Време на започнување Време на започнување
Во приватен разговор со еден од своите пријатели,Един Осмиќ-попознат како Едо Маајка изјавил дека разводот од жена му и целокупната ситуација во BiH му оставиле тешки трауми кои што единствено можел да ги подзаборави кога пее севдах!
Така,најпознатиот жител на Брчко стана (сега за сега) уште еден од плеадата фолкери...но познавајќи го неговиот талент...повеќето музички критичари му предвидуваат блескава кариера!
To ...Edo jarane...pokazi im kako valja pijevat !:vozbud:

Болане , па ти пјеват знаш .
Се изнасмеав , важан као хдз бе ,а то би било кад се научиш да плешеш хихи

Ѕвер ! :)

Jadranka sreceeeeee
joj jak je jepote

Jadranka duso, Jadranka srce, sta si uradila od meneeeeee
eeeeeee, eeeeeeeee
date ti dusu, date ti srce, sta si uradila od mene

Она је згодна млада,сви је желе покарат........
коа ке ми текне каква јака песна е тоа,и сеа си го замислувам како Едо пее севдалинки.........хахахахахахаах:vozbud:

Го бива бе чоекот :D да не ти се веруе!!!

Samo kako dodatno objasnuvanje:
Jadranka Kosor e vice-premier na Hrvatska.
Nemazena,ima okolu 50 god. i izjavi deka estradnite umetnici od Hrvatska treba da se zamislat dobro dali i sto pravat cim eden kuvar od Brcko dosol i im `ja sobral` publikata!
Kuvarot Edo ...u svoj stil napravi komentar vo najgledanoto show vo Bosna...:vozbud: !

zakon e edo roden za muzuka.a pesnava snimena mu e >?

edo bas i ne e tolku zakon!

е тоа со фолкот не ми се допаѓа, до вчера рапуваше денес фолкер :nenene:

Golemo postovanje do Edo Maajka.Mn faca tip.A on musliman e ili shto e .Posto malce gledav edno video u Related > edo maajka jebe srbima kevu ili taka neso.Daj pojasnete posto ne znam mnogu za nego

Пржииии се срце мое од љубави твоеееееееее
Најдобар е Маајка нема што а тоа со фолкот па што знам ЕХ ЈЕБОТЕ ТО ЈЕ БИО ШАЛА
Репа преферира микрофон чекира тарарарара едо риме мајке зиме као мине јаке риме тарарараараррарара ЅВЕР

IgoR_ViCiOuS напиша:
Golemo postovanje do Edo Maajka.Mn faca tip.A on musliman e ili shto e .Posto malce gledav edno video u Related > edo maajka jebe srbima kevu ili taka neso.Daj pojasnete posto ne znam mnogu za nego
so ako e musliman na edna pesna vika:zasto imam srbe na albumu i ne idem na cumu haha

*OSS* напиша:
е тоа со фолкот не ми се допаѓа, до вчера рапуваше денес фолкер :nenene:
:tapp: :tapp: :tapp:
Pa,pa...
A be ti ne ja svati zaebancijata a?
Onaa Jadranka Kosor pred cela Hrvatska izjavi deka e seljak,deka e nikakov,bez obrazovanie,kuvar,debel....
Pa on svojski ja rebraci i i vika:
Da taka e....al ja sum zaljuben u tebe(demek si odgovarame)!:toe:
p.s Kako moze da prasuvate dali e musliman,srbin ili jebi ga hrvat?
I sto toa ke smeni>???
Toj klipot sto si go gledal e postaven na youtube...a tamu sekoj moze da postavi sto saka i da go naimenuva kako saka!
Eve ti go stavot na Edo za vojnata vo Bosna:
=

Едо доаѓа во Охрид! На 24.07.07 во дискотека "Планет"
Поздрав!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom