Еднооки

Член од
17 март 2007
Мислења
702
Поени од реакции
26
Локација
Велико Трново
Веб-сајт
www.vedomost.info
Здраво, во YouTube најдов еден ваш анимиран филм - Еднооки. Супер впечаток ми направи. Какви беа коментарите по медиумите, кога го емитуваат?
И има ли го овој филм некаде за download?

Јас колку што знам Еднооки има само серија, прв пат слушам за долгометражен. Како и да е, сега за сега мислам дека нема нови епизоди, ама би требало да ги продолжат убрзо. Се сеќавам некои епизоди ги имаше и на дискови, само не ми текнува дали тие дискови беа во некое списание или некако оделно. За каде можеш да ги најдеш сите незнам, освен на YouTube. Мој совет, гледај ги од овој јузер, ги става цели епизоди и со датум на кога биле емитувани.

Го изменив насловот. За некое чудо немало тема за Еднооки на „Филм и ТВ“. Има една во „Чек дис аут“, ама еве нека стои и оваа тука. Треба да има мислам. Не ги обожавам, заради Баче и оној другиот кои тотално ми ја расипуваа секоја епизода, ама останатиот дел обично не е лош.

„Па ја нејќу ваш прецедник појќе да бидам...“, „Едноставно нели...“, „Киро му рече на Лазо...“ ... Priceless! :pos2:

Важно: имајте во предвид дека ова е „Филм и Тв“, знаете дека „Политика“ е затворен. Серијата неизбежно има политички елементи но тоа не значи дека ќе дозволам партиски препуцавања на темава. Задржете се на хуморот и на ликовите.

Еднооки растураат. Ја доловуваат вистинската слика на хумористичен начин. Пророкот FTW. :)

@недев
ко што кажаа погоре серија е ова, се емитува секоја недела во 19:10. На јутјуб ги има сите епизоди од прва до последна.

Едноставно ги обожавам..Серија не сум испуштил...

Ами јас не сум разбрал за филмот. Попаднах на него случајно, како што гледав еден клип на Архангел - Пиф, Паф, Пуф.
И си помислив, дали не е поделен на делови за YouTube овој филм, не помислив дека може да е серијал ;-)

И навистина, има политика во него, но ми се допаѓа ;-) У нас нема толку "опозициски" филм. Свежо е

Супер е што ги објавуваат Еднооки во HD ,поштувам анимирани цртани во HD;)

Еднооки назад ама на web-tv! И место културно епизодите да си ги ставаат на тубата и да зимаат пари од прегледи дечките се полакомиле и преку платен сервис ќе ги пласираат епизодите. Јес да цените не се скапи (100 денара за пакет од 4 епизоди ) али кај нас народот на гага е научен и не верувам дека ќе плаќаат

На кој сервис ќе ги имаат епизодите? Но кај нас мислам дека и да ги има на некоја платен сервис многу малку луѓе ќе платат за да гледаат. Тие што ќе платат ќе ги снимат дел од епизодите и на јутјуб ќе ги стават

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom