leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
Не фала несакам.Видов доволно.Не сакам повторно трауми во животот.
Да бидам искрена се познава дека имаш трауми.:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не фала несакам.Видов доволно.Не сакам повторно трауми во животот.
Кога ќе се препрочиташ свесен си дека сам се побиваш? Сам себе го убија :helou:Вреѓам некого,а зошто мислиш дека курва,ороспија,дроља не е навреда и дека нема да се увреди некоја девојка тука.Како прво ти си женско ,а дозволуваш да ве навредуваат машките како сакаш и со своите постови ги оправдуваш,а за месец дена ќе излезеш и ќе бараш рамноправност.Рамноправност не се така остварува.И кои се тие бе Скопјанки жити се.Тие што татко им е од Свирипичино,а мајка од Дојран.Ти зборам за девојки што имат 2-3 генерации скопско потекло.И бројот на Скопјанки што идат со провинцијалци е многу многу многу смешен за разлика од провинцијалките што идат со Скопјани.Они не се малку назад они се векови назад уште со лонци се бањаат.Им ставија интернет сега и дојдоа тука комплески да лечат.
И тоа од детствоДа бидам искрена се познава дека имаш трауми.:smir:
Што сам се побивам кажи ми?И немам трауми од детството не се секирај.Напротив сум раснел во образовано либерално семејство.Сум имал прекрасна образована сестра којашто сеуште е во Скандинавија,којашто сменила многу дечковци,мувачи со коишто до еден имала секс,живее во огромна куќа ,има прекрасна работа,излегува нон стоп ,си живее како што сака и умее.Не сака да чуе за Македонија ,а камоли да земе Македонец за маж зашто знае дека животот ќе и го упропасти.Се додека е она среќна среќен сум и јас.Се додека она не ми се меша во животот не и се мешам и јас.Секој има право на слобода и правото на избор како ќе си го живее животот,а жените во Македонија очигледно живеат како робови и куќни слуги на мажите.Кратко здолниште и секси најлонки не те прават урбана и модерна жена туку свеста што ја имаш за своето ЈАС да го браниш секаде и секому.Кога ќе се препрочиташ свесен си дека сам се побиваш? Сам себе го убија :helou:
И тоа од детство![]()
Ај сега по твое кажи ми што е дефиниција за курва!Што сам се побивам кажи ми?И немам трауми од детството не се секирај.Напротив сум раснел во образовано либерално семејство.Сум имал прекрасна образована сестра којашто сеуште е во Скандинавија,којашто сменила многу дечковци,мувачи со коишто до еден имала секс,живее во огромна куќа ,има прекрасна работа,излегува нон стоп ,си живее како што сака и умее.Не сака да чуе за Македонија ,а камоли да земе Македонец за маж зашто знае дека животот ќе и го упропасти.Се додека е она среќна среќен сум и јас.Се додека она не ми се меша во животот не и се мешам и јас.Секој има право на слобода и правото на избор како ќе си го живее животот,а жените во Македонија очигледно живеат како робови и куќни слуги на мажите.Кратко здолниште и секси најлонки не те прават урбана и модерна жена туку свеста што ја имаш за своето ЈАС да го браниш секаде и секому.
Што сам се побивам кажи ми?И немам трауми од детството не се секирај.Напротив сум раснел во образовано либерално семејство.Сум имал прекрасна образована сестра којашто сеуште е во Скандинавија,којашто сменила многу дечковци,мувачи со коишто до еден имала секс,живее во огромна куќа ,има прекрасна работа,излегува нон стоп ,си живее како што сака и умее.Не сака да чуе за Македонија ,а камоли да земе Македонец за маж зашто знае дека животот ќе и го упропасти.Се додека е она среќна среќен сум и јас.Се додека она не ми се меша во животот не и се мешам и јас.Секој има право на слобода и правото на избор како ќе си го живее животот,а жените во Македонија очигледно живеат како робови и куќни слуги на мажите.Кратко здолниште и секси најлонки не те прават урбана и модерна жена туку свеста што ја имаш за своето ЈАС да го браниш секаде и секому.
Што сам се побивам кажи ми?И немам трауми од детството не се секирај.Напротив сум раснел во образовано либерално семејство.Сум имал прекрасна образована сестра којашто сеуште е во Скандинавија,којашто сменила многу дечковци,мувачи со коишто до еден имала секс,живее во огромна куќа ,има прекрасна работа,излегува нон стоп ,си живее како што сака и умее.Не сака да чуе за Македонија ,а камоли да земе Македонец за маж зашто знае дека животот ќе и го упропасти.Се додека е она среќна среќен сум и јас.Се додека она не ми се меша во животот не и се мешам и јас.Секој има право на слобода и правото на избор како ќе си го живее животот,а жените во Македонија очигледно живеат како робови и куќни слуги на мажите.Кратко здолниште и секси најлонки не те прават урбана и модерна жена туку свеста што ја имаш за своето ЈАС да го браниш секаде и секому.
Ретко Скопјанка.И ај бе нив не ги третирај како курви што ти рекле дека ќе одат во големиот град да се образуваат,а уствари секоја вечер ја збираат од пред стан/смештај/студентски дом и ја шетаат низ град како што споменав погоре.ТВРДАМ! :smir:
Јас само едно прашање имам:Ако девојките кај нас од Источна Македонија се шут за Скопјани,што се Македонки во Скандинавија?
Добро зарем не го читаш одговорот на прашањето?Јас само едно прашање имам:Ако девојките кај нас од Источна Македонија се шут за Скопјани,што се Македонки во Скандинавија?
Курва е збор што го измислиле естаблишментот само за да ја контролира бунтовната жена и онаа жена што сака слобода во животот наспроти стегите што ги трпи секој ден така да во мојот речник не постои зборот курва зашто јас разликувам само добра и лоша жена ништо повеќе ни помалку.Сексот е дел од природата ,а ти неможеш да идеш против природата.Колку почесто имаш секс толку имаш поздрав организам.Тоа е факт.Еднаш се живее и ќе си го живеам животот како што сакам ,а не како што ми кажат.By the way сестрами многу ја боли патката како ти ја гледаш или како е претдставена тука.Она не се замара со малограѓанштина она не го живее туѓиот живот затоа не дозволува некој да го живее нејзиниот.Она колку што има проживеано и доживеано во животот,сексот ти немаш ни 0,01 % од тоа.Ако Стојан Андов и Гуштеров се либерали тогаш јас сум Обама.Се гледа дека и тука си утка.Ти си ја научил дефиницијата за курва,ама не си ја размислил со своја глава.А никој да не ти ја кажал таа дефиницијата никогаш не би ја ни знел и не би се замарал со овие глупости.Ај сега по твое кажи ми што е дефиниција за курва!
За да знам во која насока да го тераме муабетов,пошто јас не сум толку наслонет кон Стојан Андов и Ристо Гуштеров,ќе ме натераш да кажам нешто што не треба.Прво одговори ми на прашањето па после ќе видиме колку заслужуваш некој да те цитира и да ти одговара на твоите постови.
Засега према македонските стандарди за курва,пошто не сум живеел на страна,а камоли во Скандинавија,мислењето и дефиницијата за курва ја научив тука кај нас во Македонија.
Сестра ти (да,лично твојата што ти е,да ти е здрава и жива) ја представи во многу лошо светло.Замисли,ја прозва во тема: Еднаш курва,засекогаш курва! Секоја Ти чест! :nesum:
Курва е збор што го измислиле естаблишментот само за да ја контролира бунтовната жена и онаа жена што сака слобода во животот наспроти стегите што ги трпи секој ден така да во мојот речник не постои зборот курва зашто јас разликувам само добра и лоша жена ништо повеќе ни помалку.Сексот е дел од природата ,а ти неможеш да идеш против природата.Колку почесто имаш секс толку имаш поздрав организам.Тоа е факт.Еднаш се живее и ќе си го живеам животот како што сакам ,а не како што ми кажат.By the way сестрами многу ја боли патката како ти ја гледаш или како е претдставена тука.Она не се замара со малограѓанштина она не го живее туѓиот живот затоа не дозволува некој да го живее нејзиниот.Она колку што има проживеано и доживеано во животот,сексот ти немаш ни 0,01 % од тоа.Ако Стојан Андов и Гуштеров се либерали тогаш јас сум Обама.Се гледа дека и тука си утка.Ти си ја научил дефиницијата за курва,ама не си ја размислил со своја глава.А никој да не ти ја кажал таа дефиницијата никогаш не би ја ни знел и не би се замарал со овие глупости.
Кога веќе почна да се замараш со мене и да ми разграничуваш кој е што е,јас сега ќе ти дадам предлог да се позанимаваш малце со сестра ти за да сватиш што она всушност е во твоите очи.Доколку не си сватил до сега,еве ти кратка содржина,према се што си наведил погоре:Курва е збор што го измислиле естаблишментот само за да ја контролира бунтовната жена и онаа жена што сака слобода во животот наспроти стегите што ги трпи секој ден така да во мојот речник не постои зборот курва зашто јас разликувам само добра и лоша жена ништо повеќе ни помалку.Сексот е дел од природата ,а ти неможеш да идеш против природата.Колку почесто имаш секс толку имаш поздрав организам.Тоа е факт.Еднаш се живее и ќе си го живеам животот како што сакам ,а не како што ми кажат.By the way сестрами многу ја боли патката како ти ја гледаш или како е претдставена тука.Она не се замара со малограѓанштина она не го живее туѓиот живот затоа не дозволува некој да го живее нејзиниот.Она колку што има проживеано и доживеано во животот,сексот ти немаш ни 0,01 % од тоа.Ако Стојан Андов и Гуштеров се либерали тогаш јас сум Обама.Се гледа дека и тука си утка.Ти си ја научил дефиницијата за курва,ама не си ја размислил со своја глава.А никој да не ти ја кажал таа дефиницијата никогаш не би ја ни знел и не би се замарал со овие глупости.
Сестрами има завршено информатика во Стокхолм има и магистратура.Сега спрема докторат .Работи во две фирми и зема огромна пара.И крај краева кој те шиша и се може да ги молзе.Ти што неможеш тоа си е твој комплекс.:pos2:
Од можни две години членство на форумов првпат и тука да пишам коментар, овде ви било навистина интересно.
Значи сестра ти е како ATM machine само ја откуцнуваат и ја полнат и празнат.. И после сестра ти имала убава куќа, стан, јахта, прдела по плажите на Ибица, бла, бла, бла, се знае бе друже како го заработила сето тоа....... Или што би рекол Петар Поп Арсов: „Дај ми пари и ќе се чинам Бугарин“!Оди продавај муда за бубрези на други немој на нас тука да ни продаваш.
Сестра ти е фактички она за кое се збори цело време на темава, и тоа со тапија од 1893 година антиквитет невиден.
Инаку Scolfield во право си сто проценти!
Свети крави....Индиски![]()
Кој рече дека се шут?Јас само едно прашање имам:Ако девојките кај нас од Источна Македонија се шут за Скопјани,што се Македонки во Скандинавија?
Кој рече дека се шут?
Сестрами има завршено информатика во Стокхолм има и магистратура.Сега спрема докторат .Работи во две фирми и зема огромна пара.И крај краева кој те шиша и се може да ги молзе.Ти што неможеш тоа си е твој комплекс.Сестрами ми живее во Стокхолм другар ти живееш у дупка .Иди ти на друг продавај муда за бубрези и морал.
Него мирна ми е главата, знам која е и што е сестра ми, и дефинитивно не е курвиште, нити пак ќе отиде да се курва само заради пари, туку за она што го сака она се бори гледа да го заработи со пот и мака, а не со силата на вагината.И јас денес можеби немам толку колку сестра ти (како што реков тие луѓе стигаат побрзо до врвот од нас, али која е цената која треба да ја платат??) али еден ден можеби и ќе имам.Животот е тркало, сега по твојава логика треба сите да одат да се курваат.....Боже сачувај што се не шета по планетава Земја.И прашање на првото болдирано: Од црнец го има примено? Баш ме занима![]()
Јас си имам живот што ти никогаш нема да го имаш.Само си ми љубоморен.Некој си има фиќо и продава морал,некој вози мерцедес и не се замара.Некој иде на Ибица,а некој иде у Струмица на карневал и продава лажен морал.Затоа што овдека сите имате тврди ставови затоа живеете во вукојебина и молите пред странски амбасади.Кога веќе почна да се замараш со мене и да ми разграничуваш кој е што е,јас сега ќе ти дадам предлог да се позанимаваш малце со сестра ти за да сватиш што она всушност е во твоите очи.Доколку не си сватил до сега,еве ти кратка содржина,према се што си наведил погоре:
Аха.
Значи: Според горенаведеното сега ќе издефинираме што е сестра ти.
Е па не е курва.Она је КУРВЕТИНА! Кога воопшто не ја боли пичката за мислењето на луѓето што живеат во Македонија (а тука припаѓам и јас) нема што да ни објаснуваш и да не просветлуваш.Со самите факти што ги наведе лично за својата сестра,сите тука свативме какви НЕ треба да ни бидат сестрите доколку заминат надвор од државава!!!
Кога веќе сексот е здрава работа (докажано),значи сестра ти треба да не надживее сите тука.Барем до кај 112 години треба да живее по мојава математика.А во случај 2012 да дојде крај на светот,нејзе никој ништо не и може,пошто на секое зло ќе му се спротивстави со пружење на секс и со тоа ќе ја победи билокоја препрека во животот па макар и крај на светот!
Друго: Познавам многу девојки што имаат кола,што се вработени,што живеат во огромни куќи.Сето тоа го заработиле со помош на НАЈСТАРИОТ ЗАНАЕТ НА СВЕТОТ! Сигурно не биле кујунџии или грнчари!
Само со вакви либерални ставови ќе влеземе во ЕУ и НАТО.Строго ширење на пичките,а за побрзо стапување во преговори може и тртење газенцето!
Либерални ставови? За што? За ебење вгас по секоја цена? За стан,за кола,за убав живот? За Што?
Како што кажав.Сам себе убио.Битно за тебе нема зима брат,ако ти притреба нешто имаш сестра што е крајно интелигентна....т.е. дарежлива!
Блазеси ти!
И прашање на првото болдирано: Од црнец го има примено? Баш ме занима![]()
Јас си имам живот што ти никогаш нема да го имаш.Само си ми љубоморен.Некој си има фиќо и продава морал,некој вози мерцедес и не се замара.Некој иде на Ибица,а некој иде у Струмица на карневал и продава лажен морал.Затоа што овдека сите имате тврди ставови затоа живеете во вукојебина и молите пред странски амбасади.