Еднаш курва секогаш курва

• Креатор на темата Креатор на темата BABY DJ
  • Време на започнување Време на започнување
Има и за нив,развратници ги нарекуваат, не се секирај ти.
Курва е преостар збор да кажеш за некоја,зборот блудница се употребувал уште од дамнешно време,неморална жена исто се употребува како замена.
Аууу се ми кажа сега.Другар јес да поголемиот дел од живот сум го поминал во Скандинавија ама не ме прави како од марс да сум паднал.Сите многу убаво знаеме какво мислење се има за мажите што често менуваат жени така да муабетот воопшто не ти држи вода.И што е тоа МОРАЛНОСТ.Постои ли нешто такво или тоа е само уште еден BRAINWASH за милијарди робови во светот.

Аууу се ми кажа сега.Другар јес да поголемиот дел од живот сум го поминал во Скандинавија ама не ме прави како од марс да сум паднал.Сите многу убаво знаеме какво мислење се има за мажите што често менуваат жени така да муабетот воопшто не ти држи вода.И што е тоа МОРАЛНОСТ.Постои ли нешто такво или тоа е само уште еден BRAINWASH за милијарди робови во светот.
Кај сум зборувал за моралност во мојот пост.Тоа што употребив збор, кој обично другите го користат за жена со послободни сфаќања,односно попромискуитетна,не значи дека сум судел на некого.Па не сум измислил јас топла вода,или ај сега ќе се правиме поголеми католици и од папата.

Сепак на таквите жени повеќе им се обраќа внимание и се повеќе озборувани како жени кои менуваат мажи и се добива лош впечаток за тие жени шо не е случај кога мажите менуваат повеќе жени.

То е општеството...јас сменив 6 партнерки и не сум курв.

А ако женско го направи тоа е курва...е не е фер....(значи и јас сум курв/а)
поточно-сите сме....
Затоа треба да не се негира природата..и налет општествените стеги...кулираајјтеее:vozbud:

просекот на европско ниво до 40 години е 11 партнери(кај хетеро)...кај хомиславите и квантен процесор нема да ги пресмета партнерите:pos2:

Оти после...биче другчије:toe:

никогаш нема да се смени - волкот го менува крзното, а карактерот не.

Пак ќе повторам, ако од дома не ја воспитале како треба да се однесува, улицата сигурно нема.
Тоа важи за секоја категорија, од учење до работа.
Генот е исто важен, но рајка радодајка сите сме имале во маало и таква комбинација на социјален и биолошки елемент е најверојатно неминовен.
Поголем проблем е курвање, кое го разбирам како спиење со голем број машки, кога е тоа со умисла, отколку она кое е поради побесување од моментот.
Првата е доволно интелегентна за да процени дали ќе е тоа да се задоволи, дали ќе е тоа поради материјална корист, а второто е женско ко женско, толку и сече па оди наоколу и се дупи.
Што ми беше муабетот.
Дека има нивоа на курварлук.
Секоја жена која се ебе надвор од брак е курва, нечиста, непризнаена од некое машко како негова.
Но пак си има градации и оправдувања.

Ќе речат многумина, треба да се проба за да се одбере вистинскиот.
Е добро де пробајте. Еден, двајца, петтмина. Ако се повеќе тогаш се работи или за немање на желба за наоѓање на некого, што ти е курва пар екселанс, или пак лош избор поради недоветната женска интуиција.
Во секој случај, курва си е курва, се додека некој маж не ја земе за жена и со тоа и ги прости претходните гревови.
А ако истата и во брак се однесува недостојно, тогаш не знам. И нема спас.

Пак ќе повторам, ако од дома не ја воспитале како треба да се однесува, улицата сигурно нема.
Тоа важи за секоја категорија, од учење до работа.
Генот е исто важен, но рајка радодајка сите сме имале во маало и таква комбинација на социјален и биолошки елемент е најверојатно неминовен.
Поголем проблем е курвање, кое го разбирам како спиење со голем број машки, кога е тоа со умисла, отколку она кое е поради побесување од моментот.
Првата е доволно интелегентна за да процени дали ќе е тоа да се задоволи, дали ќе е тоа поради материјална корист, а второто е женско ко женско, толку и сече па оди наоколу и се дупи.
Што ми беше муабетот.
Дека има нивоа на курварлук.
Секоја жена која се ебе надвор од брак е курва, нечиста, непризнаена од некое машко како негова.
Но пак си има градации и оправдувања.

Ќе речат многумина, треба да се проба за да се одбере вистинскиот.
Е добро де пробајте. Еден, двајца, петтмина. Ако се повеќе тогаш се работи или за немање на желба за наоѓање на некого, што ти е курва пар екселанс, или пак лош избор поради недоветната женска интуиција.
Во секој случај, курва си е курва, се додека некој маж не ја земе за жена и со тоа и ги прости претходните гревови.
А ако истата и во брак се однесува недостојно, тогаш не знам. И нема спас.
Многу напишано ништо кажано.Кажуваш муабети што си ги слушнал од дедо ти и татко ти.Не си крив ти така си воспитан ЛАЖНО.Ако сексот е грев другар тогаш да те запрашам што бараш на оваа тема.Ја читаш темата.Или пишуваш она што ти одговара.

Многу напишано ништо кажано.Кажуваш муабети што си ги слушнал од дедо ти и татко ти.Не си крив ти така си воспитан ЛАЖНО.Ако сексот е грев другар тогаш да те запрашам што бараш на оваа тема.Ја читаш темата.Или пишуваш она што ти одговара.

Пишувам што ми одговара.
И да сексот надвор од брак е грев и само мажот кога ќе ја земе жената може да и го испере, префрлајќи ја вината врз себе.

Пишувам што ми одговара.
И да сексот надвор од брак е грев и само мажот кога ќе ја земе жената може да и го испере, префрлајќи ја вината врз себе.

Ова веќе има логика заликува на WOW, значи кога ќе премини во неговиот тим мажот зрачи со пичкина аура која му одзема по 2% од маната во минута.

Благо теби Милутине кад не знаш шта је физика

Ова веќе има логика заликува на WOW, значи кога ќе премини во неговиот тим мажот зрачи со пичкина аура која му одзема по 2% од маната во минута.

Мене како Warrior маната и не ми е важна.

Тие што се калаштури на млади години, после одреден период ги изживуваат тие работи поврзани со ку*вањето и за изненадување, понатаму стануваат добри и успешни жени, посветени мајки и добри сопруги.

Значи зошто мора секоја тема да се извади од шасија.....
Искрено мислам дека ако веќе долго време се ебавка насекаде нема да се смени(со ретки исклучоци),но има некои кои смениле еден партнер и одма глупавите луѓе и ставаат етикета и само имагинарно неа ја прават курвиште со тапија....После почнуваат завидливите грди жени да дрдорат наоколу пошо нели и тие би се курвале ама се грди ко коњи па незнаат што друго јадат говна како таа со секој се пука а врска нема жената имала мака со пијаницата маж па го сменила пошто бил идиот....
Се нервирам.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom