Еднаш курва секогаш курва

• Креатор на темата Креатор на темата BABY DJ
  • Време на започнување Време на започнување
Знам лично за случај каде се има сменето али после 35, кога децата и станаа повозрасни. Но како што велат во очите на луѓето е иста.

За таа особа незнаев дека била таква и на крај памет дека била нешто таква но кога ми кажаа за неа тогаш заклучив дека сепак ако те знаат како таква остануваш па иако си се сменила. И луѓето што ја познаваат, знаат дека се променила но жигот и останал.

Значи, има миљиони курви кои нема кој да им го покаже правиот пат, се без поддршка, без друг излез и со одлично оправдување/aлиби/whatever? :) Sure. I can work with that.

Сарказм на страна, фин потпис.

Знам лично за случај каде се има сменето али после 35, кога децата и станаа повозрасни. Но како што велат во очите на луѓето е иста.

За таа особа незнаев дека била таква и на крај памет дека била нешто таква но кога ми кажаа за неа тогаш заклучив дека сепак ако те знаат како таква остануваш па иако си се сменила. И луѓето што ја познаваат, знаат дека се променила но жигот и останал.

ете гледаш???кога тогаш ке се смени ако сака,и јас знам за една во едно школо бевме таа беше курва но курва за дзабе пошо имаше сменето мн дечковци{ не да спие со нив} ја викаа курва шеташе многу оваа онаа , не знам шо , но сега ептен е променета еве 2 год.е со еден дечко уште малце ке се земаат.но пак го има името кај хив шо не знат дека е променета..whatever..btw фала за потписот

Абе можеби ама тешко дека ќе се смени, ама јас лично не би живеел со таква особа дури и ако се смени, едноставно не би можел мирно да спијам кога ќе помислам дека она пак може да забега... не ми се сигурни тие жени ама ИЧ! Како што кажа некој таму во подоленаведените постови, волкот влакното го менува, ама карактерот не... јбг:toe:

Колку и да се менува таа етикета секогаш ќе и остане.. Тое е непишано правило..:toe:

Stakloto ednas se krsi...potoa ne mozeme da go lepime!

како и да е,секој си мисли на свој начин така да ова тема мож ке продолжи и понатаму со вакви дискусии некој да некој не јбг :pipi:

Еми ај да речеме дека не е повеќе, дека сега е само со тебе, ама колку би било болно и грдо кога ке застанеш чаршија со некој другар и ти рече леее брат ја кога ја ебев ваа твојава ти кај беше, сеа шетај ја, ние сите веке знаеме каква е и колку е добра во кревет...:toe:

......................

Еми ај да речеме дека не е повеќе, дека сега е само со тебе, ама колку би било болно и грдо кога ке застанеш чаршија со некој другар и ти рече леее брат ја кога ја ебев ваа твојава ти кај беше, сеа шетај ја, ние сите веке знаеме каква е и колку е добра во кревет...:toe:

Еми ако го гледаме животот секогаш почнувакји од кај лошата страна нема да можеме да го гледаме кон добрите.Тоа е нај нормална работа пошо ако некој му опростил на некоја курва зш била курва,или ке треба да ги трпи тие срања,или да смени место на живеење.ај те молам што изиграваш?калуѓерка?секој може да праи грешки ти никогаш не си згрешила во животот и да се каеш заради тоа?јас зборувам за тие што сакаат да се променат и да почнуваат од почеток new bright and real life,не за тие шо не се научени да си имаат еден дечко/маж,спомнав и претходно,не дека ги бранам или слично,ама тие што имаат цил/инает или сакаат некого и сакаат да се променат за некого можат да го постигнат тоа,па на крај краишта,шо кур ќе им е на луѓето дали ке се промени или не?курва за себе,извини шо ке те навредам ама нај мн шо мразам е:Кога некој изиграва нешо.мн убаво прочитав се тука во темава,има девојчиња што само го споделиле своето мислење,но не се обидувале да се праваат демек еве јас...........Nvm....

Се работи за карактер, кој е дел од воспитување но и гени.
Не секоја може да се спречи да биде курва, колку и да сака, но зошто и би сакала?
Мислите сите луѓе имаат способност трезвено да размислуваат и да си го осмислат животот на традиционален начин?
Не бе, слободата на одбирање е најважното нешто.
Денес и жените го имаат изборот.
Па повеќе курви.

:tapp::tapp::tapp:
Не сум знаела дека кој е прв, тој поише вреди... Малограѓанки.

:tapp::tapp::tapp:
Не сум знаела дека кој е прв, тој поише вреди... Малограѓанки.

Не е у тој смисол кажано, туку сакам да кажам дека веќе сите ја поминале, срамно е да те гледаат со неа, у осном не сфаќаш како е од поголем град си, поживеј у помал ке видиш, кај нас секоја шо ке излезе со неколку различни машки екурва и одма се шират муабети.

Можеби некои жени за да бидат такви ги тера некои зли духови тоа да го прават. Не сум сигурен дали има вистина во ова но во библијата е забележан случај каде во евангелието таа се споменува дека била мачена од седум лоши и зли духови Ев. Лука 8:2). Таа била ослободена од овие духови од страна на Исус Христос по ова, Марија Магдалена станала верна следбеничка на делото на Исус Христос во време и по неговиот живот.

Но нели како и во сите пороци од дрога до алкохол па и курвање треба поединецот првин да покаже воља и желба повеќе да не греши и да тргне по правиот пат а после сигурно дека ќе добие помош од бога да го победи својот порок.

Не е у тој смисол кажано, туку сакам да кажам дека веќе сите ја поминале, срамно е да те гледаат со неа, у осном не сфаќаш како е од поголем град си, поживеј у помал ке видиш, кај нас секоја шо ке излезе со неколку различни машки екурва и одма се шират муабети.
Кога зборов го читам од девојка напишан, не ме чуди. Затоа пишав дека сте малограѓанки. Од мали градови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom