Еднаш курва секогаш курва

• Креатор на темата Креатор на темата BABY DJ
  • Време на започнување Време на започнување
Temava beshe za toa deka zhenata si ima maz/fraer/... i pak odi i ima seksualni odnosi so drugi ama ne dobivala pari tuku podaroci,da ne bila prosta prostitutka nego epten kurva i nema shto tuka ocigledno deka ne e nimfomanka tuku prosto gjubre to est kurva i nikogash nema da se smeni

Секако дека може да се смени....ама епитетот ку*ва ќе и остане!
Единствено чаре е да се пресели некаде каде никој не ја знае...

Podaroci, pari isto ti e toa.
Takvi za pokloncinja gi ima mnogu niz grad i normalna pojava segde e toa.
Taa so e takva takva si ostanuva nema drugo, toa i e u gen.
Takvite kurvicinja si se druzat megu sebe i si imaat svoj maj kurvinski klan :vozbud: Toa e toa. Ama bez nas mazite nemase ni da postojat ni kurvite.
Mislam ako bevme site posteni. Taka ?

Temava beshe za toa deka zhenata si ima maz/fraer/... i pak odi i ima seksualni odnosi so drugi ama ne dobivala pari tuku podaroci,da ne bila prosta prostitutka nego epten kurva i nema shto tuka ocigledno deka ne e nimfomanka tuku prosto gjubre to est kurva i nikogash nema da se smeni
Nekogas...
za sam mene i za drugarite odpraviv edna molitva kon Gospod - Allah.
I rekov u kratki crti deka...
-toa sto mi se desilo na mene GO MOLAM da ne im se sluci nikogas na moite drugari...
- i go zamoliv da bide milostliv i da ne ne zamara so gluposti za da moze da si ja zavrshime nashata igra. (za koja sto ne sozdal ovde na ovoj svet)

Mnogu bi imal da kazam...
mnogu bi mozel da pomognam vo isti situacii...
ama neznam dali e pravilno jas da razdavam `pamet` .

Bi bilo pozelno nashiot Gospod da moze da ni pomogne i da ne upravi kon vistinskiot partner koj sto so netrpenie go barame i cekame.
:toe: :salut:
Ostanatoto...nosi predznak SUDBINA.
Vo koja sto nieden od nas nema pravo da mesa prsti.

Pozdrav, RESPECT. :back:

И курвата е само жена накоја ако и допреш до срцето може да ти подари многу повеќе љубов........

Mislam deka se mnogu mali sansite da se smeni.
I da se smeni da ne bide kurva vo segasnosta sekogas minatoto ke ja progonuva.

Што мислите за ова? Дали ако една особа :drk:кога сте ја запознале има предзнак курва (мислам и карактерно и сексуално) после извесно време може да се промени на подобро? Не се работи за професионалка која после партија ќе ти побара пари, иако се работи професионално, туку за жена од 33 години која се курва со секој што ќе и побара пизда. За тоа си добива поклончиња како професионалка курва, и после си оди дома кај маж и среќна и весела, полна со сперма.

Моето искуство кажува НЕ!!!!
Кажуваш-особата, а после се свртуваш кон жената.Па, има и машки курви, да не речам жигола, кои исто така, одат кај туѓи жени, само со валкани пениси:)и нови кошулчиња, парфемче...Мажите исто така можат да бидат курви, и да не се променат!

ok

da se smeni sigurno nema na ovoj svet macka ko ke kasni riba pojke ne jadi leb

Кажуваш-особата, а после се свртуваш кон жената.Па, има и машки курви, да не речам жигола, кои исто така, одат кај туѓи жени, само со валкани пениси:)и нови кошулчиња, парфемче...Мажите исто така можат да бидат курви, и да не се променат!

Уште една заблуда, формирана од страна на поеднаквите.
Не постои нешто како машка курва, постои фраер или ебач или шизик.
Престанете со ставање равенства на несоодветни места.

Како викаат еднаш курва секогаш курва!

Абе има некои мали шанси да се смени кога сите ќе ја научат каква е и после сама ќе биде ама ќе биде касно

Tie so moze da se smenat e od milion-edna samo moze da se smeni.Mnogu se mali sansite da se smeni i kako so kazaa clenovite nad mene i da se smeni kasno ke bide zatoa so site ke ja znaat kako takva i djabe ti e se...
Takvite zasekogas ostanuvaat takviii!!!!!

нема таква терапија досеа, да излечиш курва...
како викаја на времето- најтешка операција е да извадиш кур од женски мозок:))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom