Еднаш курва секогаш курва

• Креатор на темата Креатор на темата BABY DJ
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека нема да се смени.Многу ретко една личност успева комплетно да се смени ама на добро, а многу лесно се менуваме на лошо.Таа еднаш го добила тој епитет го изгубила достоинството сега е џабе што и да прави таа во моите очи, во очите на другите секогаш ќе биде курва.:uvo:

Јас мислам дека нема да се смени.Многу ретко една личност успева комплетно да се смени ама на добро, а многу лесно се менуваме на лошо.Таа еднаш го добила тој епитет го изгубила достоинството сега е џабе што и да прави таа во моите очи, во очите на другите секогаш ќе биде курва.:uvo:

Многу често и во срцето би додала :toe:.Се согласувам со тебе дека (дури и да се смени таа не велам дека не е можно-има случаеви кога има желба и мотивација и девојката сака да се смени па ќе се смени) но во очите на другите никогаш нема да се смени дури ни семејство кога ќе оформи, а особено не ако живее во некое мало место.Но,јас мислам дека ретки се тие кои се менуваат.Таа навидум може да се смени и да тврди дека е сменета,но времето ќе си покаже своето.

читав, читав, читав и се ми изгледа ОК. НО овде имам едно прашање за сите....Кога за вас девојката е Курва? ама сакам буквален одговор! Не сакам -па кога ке почне со сите да се ебе, зашто добро знаеме дека не може со сите да се изебе.

П.С. Да, и јас велам, еднаш курва-секогаш курва....но добро знаеме дека во нашата ни Македонија денес женското ако сака сексуална активност мора да е во стабилна врска или пак да најде некој нем за да не се дознае дека прави нешто пошто ако се дознае одма курва ќе ја направат.:toe:
поздрав

Самиот наслов кажува еднаш курва-секогаш курва.Да се смени тешко, многу тешко,денеска тешко е да најдеш Чесна девојка а за Курви има да ги ринеш со лопата

читав, читав, читав и се ми изгледа ОК. НО овде имам едно прашање за сите....Кога за вас девојката е Курва? ама сакам буквален одговор! Не сакам -па кога ке почне со сите да се ебе, зашто добро знаеме дека не може со сите да се изебе.

П.С. Да, и јас велам, еднаш курва-секогаш курва....но добро знаеме дека во нашата ни Македонија денес женското ако сака сексуална активност мора да е во стабилна врска или пак да најде некој нем за да не се дознае дека прави нешто пошто ако се дознае одма курва ќе ја направат.:toe:
поздрав

За мене курва е не девојка која што според некои се облекува вака или онака или пак се однесува така и така-НЕ! За мене курва е најнормална девојка која не можеш да ја познаеш нити по однесување нити по облекување т.е. е најнормална во таа смисла. Тоа е девојка која постојано наоѓа прилика да фати некој нов, девојка која никогаш и никој не и е доволен, девојка која дури и да е во сериозна врска или брак сеедно, сеуште не може да си го скроти својот дух и да седне на една столица така што постојано ќе наоѓа начин да изневери некого. И покрај тоа што да речеме го сака партнерот сепак не наоѓа комплетно задоволство во ниту еден па е принудена самата од себе да бара и бара повеќе.Ете тоа за мене е курва. Мене најискрено мизерни ми се ваквите жени и девојки кои не знаат да излезат на крај со самите себе и своите комлекси и не би можела ништо повеќе да додадам за нив освен дека- ги жалам. Ваква курва е богами и ќе си остане курва.

Тоа е девојка која постојано наоѓа прилика да фати некој нов, девојка која никогаш и никој не и е доволен, девојка која дури и да е во сериозна врска или брак сеедно, сеуште не може да си го скроти својот дух и да седне на една столица така што постојано ќе наоѓа начин да изневери некого. И покрај тоа што да речеме го сака партнерот сепак не наоѓа комплетно задоволство во ниту еден па е принудена самата од себе да бара и бара повеќе.Ете тоа за мене е курва. Мене најискрено мизерни ми се ваквите жени и девојки кои не знаат да излезат на крај со самите себе и своите комлекси и не би можела ништо повеќе да додадам за нив освен дека- ги жалам. Ваква курва е богами и ќе си остане курва.

Што е машкото што прави исто вака како што опиша?

Што е машкото што прави исто вака како што опиша?

Машка курва што друго.Нема разлика машко-женско, луѓе кои размислуваат на тој начин се жалосни.За мене тоа се искомплексирани луѓе кои не можат да си го пронајдат своето место во општеството и да пронајдат нешто кое ќе ги прави среќни и задоволни затоа што ваквиот живот сигурна сум дека не ги усреќува.Ама како и да е нивни е животот, што сакаат можат да прават, јас не сум никој и ништо да им судам. Се додека не ми се замеша некој таков во животот нема што да ги осудувам :smir: .Значи исто е,машко -женско сеедно ама мене таквиот начин на живот не ми се допаѓа воопшто.

Ако нешто на свет неможе да се смени тоа е тоа .

ЈАс како што знам курва е личност која си ги наплаќа услугите.А девојка или жена што на секој чекор се е*е е нимфоманка.И стварно не ми е јасно зашто одма девојките/жените добиваат епитет курва а машките епитет фраери?Е сега ако гледаме дали може да се смени таа личност не може но од друга страна може.Кога ќе остаре ќе се промени и веќе нема да се е*е на секој чекор само ќе и остане епитетот.

Лично мене ми се одвратни тие етикети и епитети курва.Не ми е јасно зашто луѓево мора да се замараат за туѓите животи и да ги користат тие погрдни зборови.
Ако некоја сака да има секс со секој што ќе стигне,тоа е нејзин проблем,од причина што тоа е нејзин живот и другите немаат право да ја ословуваат со имиња.
Да,не се согласувам со таквиот начин и стил на живеење,чудно ми е и не ми е јасно и никогаш јас не би постапувала така, но никако немам намера некого да ословувам со таков епитет.
Не ми пречи никој што прави се додека не се меша или не навлегува во мојот живот.
Ако некоја девојка е послободна на тој план,во ред,нека прави што сака.Си го прави меракот бе и не знам зашто да ја ословуваат така.
Дали ќе се смени?Не знам.Можеби.Ако има волја и желба за тоа.Ако се заљуби искрено.Тогаш нема да и биде важно да има секс со други,зашто ќе го има со човекот кој го сака.
А репутацијата е друго прашање...За жал,околината е таква што постојано мора да мрчи за некој и да му наоѓа имиња.
Како и да е,мислам дека кога ќе се појави друга таква особа која ќе ја ословуваат и ќе ја плукаат,претходната ќе им стане досадна и ќе заборават да ја плукаат.Секое чудо за три дена.

The Goddess-се сложувам со тебе. но на тоа ке додадам-не секоја која нашите балканисти ја нарекуваат курва е курва.:toe:

Ako e profesionalno moze da se promeni ima slucai i toa dosta

ama ako dusata i e kurvinska i karakterot takov nema sansi takva kurva osoba ne ja menja nisto

Ај оладете бе, аман:)
Како што не важи ни спротивноста - дека ако еднаш е добра и „чесна“ (рофл, секогаш е смешно да се генерализира за тоа какви се пристојните девојки), секогаш ќе биде таква.
Луѓето се менуваат...

Po definicija kurva e devojka koja se ebe za pari, odnosno e prostitutka..ne veruvam deka celiov muabet se vrti okolu toa, tuku okolu onie devojki koi odat vo grad lesno obleceni i imale poveke partneri otkolku shto nashiot balkanski zastaren mentalitet dozvoluva - poveke od eden. e sega ubavo nekoj gore pisal zasto da nemoze devojka da ima poveke partneri a deckoto ako legne pojse e fraer?! makar shto toa e drug muabet..

Еднаш Курва....Немора да значи засекогаш курва...Еврибади Чејнџес

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom