S
Sheldon Cooper
Гостин
Дете... :Изгледа и сите вие “деца на цвеќето“ сте јаки само на тастатура.Ајде излези покажи го твоето на дело.Оди во албанска чајџилница со цвеќе, бакни им ги нозете, побарај им прошка(нели христијански е да се простува) патем викни некоја муслиманка да излезете на состанок или ти мрзне гомно на помисла дека ќе јадеш нож, а?![]()
1. не сум христијанин (агностик сум)
2. живеам во место каде што албанците се 65% а македонците 20% (обратен е процентот со населението во државава како што гледаш)
3. шетам низ чаршија многу често
4. во животов поголемо зло ми направиле македонците отколку албанците, всушност досега ниту еден албанец не ми направил зло освен еднаш кога ми паднаа 10 денари од џеб и една другарка албанка си ги собра и неќеше да ми ги врати, имавме 7-8 години
5. сум имал и девојка муслиманка и ништо не ми се случило
6. немам зошто да барам прошка или да се умилкувам некому оти не чувствувам потреба за тоа а ниту сум му згрешил на некого
7. јас и тие што мислат како мене не размислуваме на иста бранова должина со тебе и тие како тебе па залудно е да се реплицираме и да ја упропастуваме темава оти ниту ние ќе го смениме нашиот став а не верувам дека и вие ќе го смените вашиот