За ова ќе треба да си отвори своја телевизија, тешко повеќе термин да му дадат овие македонски телевизии.Ако ти е малку саат време тогаш побарај повеќе и напрај ја поквалитетна емисијата, ќар ќе има и таа а и он како водител.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За ова ќе треба да си отвори своја телевизија, тешко повеќе термин да му дадат овие македонски телевизии.Ако ти е малку саат време тогаш побарај повеќе и напрај ја поквалитетна емисијата, ќар ќе има и таа а и он како водител.
Во право беше. Навистина одлично издание овој пат. Треба во оваа насока да продолжи, а Дибиров - закон човек.Без гaјле, следи супер oдличнa емисијa сo Дибирoв вo кoјa ќе се згaзите oд смеење. (Член нa рaкoплескaчите)
Секоја сабота од 19.15 на Телма.Кога се емитува уствари? Секој ден или еднаш неделно ?
Само што ја изгледав емисијата.Аууу...гледaјте гo целo,aмa шaлa нa свoјa сметкa ИЧ не примa пoцрвене кo пиперкa кoгa пoчнa дa гo зaебaвa јaнкo. Се изгуби целoснo едвaј јa смири тoпкaтa.
Само што ја изгледав емисијата.
Поголема лага немам прочитано.
Жити се кажи во кои моменти Јанко почна да го заебава Жаре? Баш напротив, сметам дека Жаре беше тој што повеќе го буцкаше Јанкота.
Во ниту еден момент не видов некој „да се изгуби тотално и едвај да ја смири топката“.
Двајцата беа опуштени, 90% од времето се смееја... и многу пријателски настроени еден кон друг.
дечко дај скролни го и кажи во која минута е/што се збореше кога жаре беше „заебаниот, поцрвенет, едвај се смирил“Изгледa ни ти не сеќaвaш кoгa те зaебaвa некoј
Немaaт кoнекцијa бе,јaнкo е циник N.1 жaре сaкa центaр пaжњa дa е...штo дa биди пoвеќе?