Eден на еден со Жарко Димитриоски

• Креатор на темата Креатор на темата Pluh
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ова ново многу добро од емисијава

Кул емисија, добра тематика и водител!

ај некој нека ја стави вчерашната емисија не ја гледав

хехех блесав е Жаре скрос... емисија која се разликува од другите :tv:
има јако заебанции...

П.С. баш сеа ја глеам репризава.

Запознавањето на карло и вики

У недела (новата епизода) ќе го има Аца Лукас (најверојатно некоја сихноризација ќе направат)

Интервјуто со Аца Лукас
Жаре кажува негово мислење за јасновитците и потполно се согласувам со него

и цело интервју со Вики од ГБ
Каде што вика дека Карло не е христијанин, католик е!

Мислам дека скоро сите сте ја гледале емисијава и веќе знаете за што се работи ама ај да пишам јас​
19459_253332498678_1313958_n.jpg
Еден на еден е емисија од забавен карактер каде водителот Жаре разговара со многу гости од различни професии плус има доста хумор​
zare5_652.jpg
Првата сезона се емитуваше на А2 телевизија ,а од летото 2012-то повторно се враќа емисијата но овојпат на Алфа тв во 22.45 секој Четврток​

Новогодишна Еден на Еден со Љубљански Млекари. Гости - Трендо и Игор Џамбазов. Шоу кое сигурно нема да го пропуштите!

27.12.2012 тв Алфа, 23.10h - Една кафана, тројца гости :)

Поооо колку е умрена темава! Жаре е единственото нешто кое го гледам на телевизија и кое не рѓосува. Зарем никој друг не го гледа Диме такси, аманте бе? Така спонтано врши регенерирање и амортизација на секојдневието,илуминација на македонскиот медиумски мрак со проток на позитивни вибрации, што слободно можам да речам дека моментално е бајкатарот, шапионот, фронтменот на македнскиоот телевизиски етер кој се дистанцира од кичерај и го држи народот подалеку од стихиската баклавизација и остали туркиш моменти. Башка се чувствува колку комфорно и опуштено се осеќаат гостите кај него у емисија. Алал!

Мош малце субјективно, пошо ништо друго не гледам на тиви, ама еве нека ме демантира некој дека не е така.

Да не беа Пеперминт како бенд во студио, ќе беше многу подобро.

Едно време ко почнаа дури и тема им отворив:facepalm:Сеа бетер од Паркети станаа у глупирањето.

Туку, Жаре единствената светла тачка сосе Ана од Пулс у нашиот телевизиски етер. Нисам Цеца, али едвај чекам да ме пуште да га видим (нову сезону).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom